SHOWBIZ

Megdöbbentő fordulat: A Séfek séfe versenyzője sem tudja, mi vár rá

Eszter biztos volt benne, hogy neki kell elhagynia a konyhát a csütörtöki versenynap után, most pedig szinte a nulláról kezdi el a Séfek séfe megmérettetését.
címkék:
  • Szerző: Buster

Hargitai Eszter számára különös fordulatot tartogatott a csütörtöki versenynap a Séfek séfe konyhájában. A kiesés szélére sodródott amatőr jelölt biztos volt benne, hogy számára ér véget a TV2 gasztroreality-je, de végül nem így lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A fiatal lány lehetőséget kapott arra, hogy elhagyja a kék csapatot, vagyis Wolf Andrást és eldöntse, hogy a piros vagy a fekete csapathoz csatlakozik. Eszter a -nak mesélt a nehéz döntésről.

„Elég sokkoló volt a szituáció, pláne, hogy az első pillanatban azt hittem rosszul hallok. Igazság szerint végül azért választottam Krausz Gábor csapatát, mert bár Friciék fantasztikusan dolgoznak, nekem egy kicsit hangosak, és én jobban működöm egy nyugalmasabb közegben”- kezdte Eszter, aki természetesen sajnálta, hogy el kell válnia korábbi csapattársaitól és Andrástól, akikkel már összecsiszolódott.

Fotó: Tv2

„A kék csapatban nagyon támogató volt a légkör. A profik nagyon sokat segítettek nekem az egyéni feladatokban. Nagyon tartottam is a következő naptól. Egyrészt nem tudtam, milyen lesz ellenfélként küzdeni Andrásékkal szemben, másképp fogalma sem volt, hogyan fogadnak Krausz Gáborék. Azt tudtam, hogy ég bennük a bizonyítási vágy a sok kudarc után, és azt is láttam, hogy nagy lendületet kaptak azzal, hogy legutóbb nyolc tányért is kaptak” - mondta Hargitai Eszter. Hogy hogyan alakul Eszter sorsa, az kiderül este a TV2-n.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?