Létrehozva: 2020.10.19.

Megfenyegették a Dancing with the Stars zsűritagját

Nagy port kavart egy hete Schiffer Miklós Gabriela Spanicnak címzett megjegyzése, amit bár alapvetően nem szánt sértésnek, sokan, köztük a világsztár is úgy értelmezte.

Schiffer Miklós nem hatódott meg attól, hogy Gabriela Spanic személyében egy igazi világsztár táncáról kell véleményt mondania hétről hétre a TV2 képernyőjén. Mint ismeretes, a divatszakértő csalódottságának adott hangot a venezuelai színésznő első színpadra lépése után, mivel többet várt a latin szépségtől. Később pedig megjegyezte: „Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni”, majd még hozzátette: „Ugye, tudjátok, mire gondolok?”

Fotó: Tv2

Az a két mondat alaposan beégett Gabriela Spanic emlékezetébe, de nem csak ő, a rajongói is zokon vették. Schiffer Miklós számos üzenetet kapott az adás után és az azt követő napokban is. Ezek között pedig akadt néhány fenyegető hangvételű is.

„Gabriela néhány napja kijelentette, hogy megbocsájt nekem. Lehet, hogy az a bizonyos mondat nem volt a helyén. Ugyanakkor vele szemben bennem fokozott elvárás volt, ami talán túlzó volt, hiszen ő is éppen olyan versenyző, mint a többiek. Egyébként sokan voltak, akik szerint az elvárhatónál keményebbek voltak a szavaim. Közülük sokan ezt jelezték is felém különböző fórumokon. Volt, aki elátkozott, és akadt olyan is, aki egész konkrétan megfenyegetett. Bevallom, nem lepett meg egyik üzenet sem, nem tulajdonítottam nekik túlzott jelentőséget, hiszen ez benne van a pakliban” - mondta a szombati adás egyik szünetében a Dancing with the Stars. A divatguru végül élőben követte meg a színésznőt, aki amolyan latinos hévvel fogadta szavait és egyenesen szerelmének nevezte Miklóst, majd megölelte és egy keresztet is „rajzolt” a homlokára, ami egyértelműen a teljes megbékélést jelentette.

Fotó: Tv2

A rajongók szerint több van köztük munkakapcsolatnál Gabriela Spanic rajongói már az első adás óta úgy vélik, hogy a színésznő és táncpartnere között romantikus kapcsolat van kialakulóban. Ez a tézis kapott most egy újabb löketet azzal, hogy Gaby és Andrei röpke csókot váltott a szombati táncuk utáni értékelés közben. „Szerintem ez természetes. Össze vannak zárva, sokat próbálnak és Andrei nagyon helyes férfi” - írta az egyik kommentelő a Dancing with The Stars rajongói csoportban, ahol többen is megjegyezték, hogy a csókon túl is vannak arra utaló jelek, hogy a páros a próbák során szorosabbra fűzte a kapcsolatát. Fotó: Tv2 Akad olyan rajongó, aki szerint egyenesen receptre írták fel a világsztárnak. „Gaby egy picivel idősebb. No, de ahogy mondani szokás, az ilyen fiatalabb férfiakat szokta felírni az orvos receptre az 50-es nőknek” - fejtette ki véleményét egy másik kommentelő.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter - videó

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

metropol.hu

„Mikes Anna csak egy van” – durván beszóltak Tóth Gabinak

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Maximilian Steinmann

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

hirtv.hu

Újabb megdöbbentő poszttal jelentkezett Varga Judit Magyar Péterről

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai