LELKIZŐ

Megrázó vallomás, halála előtt fiáról beszélt Balázs Fecó

A legenda alig egy hónappal ezelőtt az advent közeledtével adott érzelmes interjút a Borsnak, akkor imádott fiáról és életszeretetéről mesélt.
  • Szerző: Buster

„Ezek a gyász napjai” – üzente Várkonyi Attilán keresztül Balázs Fecó családja, akik továbbra sem szeretnének nyilatkozni. A csütörtök éjjel elhunyt 69 éves művész felesége, Imola és fia, Ferenc bezárkóztak, s csak a hozzájuk legközelebb állókkal kommunikálnak. S megígérték, ha már tudnak valami konkrétat a búcsúról, értesítik a rajongókat, de most nyugalmat szeretnének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fájdalmuk, mély gyászuk teljesen érthető, hiszen a Balázs család mindig is összetartó, szerető közeg volt. Vesztesé­gük óriási.

A koronavírusban meghalt művész rajongott 21 évvel fiatalabb párjáért, s egyetemista fiáért. A lapunkban található Advent mellékletében a Bors utolsó interjúja készült a művészszel, aki fiáról így nyilatkozott:

„Én mindig igyekeztem a fiamnak tisztességet, jóságot tanítani, megtanítani bölcsen gondolkodni, bátor és jószívű embert formálni, akinek ne a pénz jelentse „a valamit”, sokkal inkább az érzések, a tettek, az élet szépségei” – mondta Fecó a Borsnak nem sokkal azelőtt, hogy elkapta a koronavírust , s belegondolni is fájdalmas, hogy ezek a három hete még a jelennek szóló szavak mennyire felértékelődtek.

És ezeket olvastad már?