SZTÁR

Minden hétvége nyaralás a PLÁZSon

Siófok, itt kezdődik a Balaton, és a PLÁZSon kikötve minden hétvége olyan lehet, mint egy nyaralás a végtelen pihenéssel, testmozgással és éjszakai bulival. Július 13-án az rnb, hiphop és reggaeton ütemeire lehet rázni, míg nappal megy a strandröplabda-mérkőzés, 14-én pedig Majka & Curtis csap bele az éjszakába.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Egyre mélyebben gázolunk a nyárban és egyre jobban hívogat a vízpart.

Érdemes hát megadnunk magunkat, a siófoki PLÁZSon pedig egyszerre hódolhatunk a sportnak, a napfürdőzős pihenésnek és a felejthetetlen nyáréjszakáknak a Balaton „tengerpartján". Most pénteken, július 13-án ráadásul a csobbanás mellett a puha homokos pályán a Ballantine's Beach Partyján lazulhatunk és strandröpiben mérethetjük meg magunkat, míg este Budapest kedvenc r'n'b, hiphop és reaggaeton sorozata költözik a Balaton-partra.

Az első ONE DANCE Festiválon ráadásul olyan előadók lesznek, mint például a Beautiful Girlsért felelős, tehetséges Sean Kingston vagy éppen Fatman Scoop. Az egész éjszakán át tartó buliról mellettük még a BSW Live formációja, az AK26Dj Alan pres. Carnaval Do Brasi bulija, DJ NaraDJ Gozth és DJ Jam-l gondoskodnak majd a legforróbb latin számokkal és ütős r'n'b és hip-hop dalokkal.

Ha túl vagyunk a napfelkeltén, szombaton a Scitec Summer Gym-ben hozhatjuk formába magunkat,

este pedig Majka & Curtis, valamint Horváth Tamás érkeznek egy felejthetetlennek ígérkező estére.

Ugorjunk fejest!

Horváth Tamás minden szívet magába bolondít majd mágikus dalszövegeivel – kiváltképp a festői, balatoni háttér és csillagok előtt – és garantáltan felcsendül majd az idei A Dalból ismert kedvenc, a Meggyfa is.

Majka & Curtis kettőse pedig a romantika mellett a kőkemény valóságot hozza:

az ózdi és az újpesti szöveggyáros duója hasít, mint egy hurrikán, maguk után nem hagynak mást, csak tomboló embereket és táncot. A dupla koncert után ezúttal is hajnalig tart majd a buli a PLÁZS Music Teraszán.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?