SZTÁR

Mivel későn kezdődött, későn is fejezi be a nyarat a Plázs

Bár egy meglehetősen rendhagyó szezont búcsúztathatunk, szerencsére a Plázson még szeptember elején is tart a nyár, ahol nemcsak az utolsó meleg napokat élvezhetjük a Balaton egyik legszebb partszakaszán, de még az utánozhatatlan plázsos bulikban is megmerítkezhetünk: szeptember első szombatján nappali Beach Party és Necc Party lesz a kínálatban, míg az utolsó hétvégéről szeptember 11-én a Kowalsky meg a Vega gondoskodik majd.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Az idei nyár közel sem volt szokványos, hiszen a vírus alaposan átírta a forgatókönyvét. A nyaralás és a koncertszezon is sokkal később és kisebb fordulatszámon indulhatott, szerencsére azonban mégsem múlt el a balatoni nyár Plázs nélkül és várakozáson felüli szezontól búcsúzhatunk. A biztonságos szórakozást szem előtt tartva összesen 47 buli volt az idei Plázson, melyek közül szinte mind a biztonságosra csökkentett teltházzal büszkélkedhetett.

Az éjszaka mellett a Siófoki Nagystrand homokos partja nappal is vonzotta azokat, akik a tengerpart helyett idén a magyar tenger mellett tették le a voksukat. A fürdőzés és a bulizás mellett a sport is fontos szerepet játszott a csonka szezonban, több sportesemény is nagy sikerrel futott.

Bár szeptembertől megkezdődött a naptár szerinti ősz, a Plázson még szeptember 12-éig tombol a nyár. Szeptember 5-én napközben ingyenes Beach Partyn lazíthatunk, ahol a tengerparti hangulatról Dj Venom (Halott Pénz), Dj Newl (New Level Empire) és Dj Gerysson (Majka & Curtis és a Ők) gondoskodnak, hogy egy hűsítő koktél mellett pihenhessük ki a hét fáradalmait. Este pedig az ország egyik leghíresebb buli alakulata, a Necc Party csap le a közönségre, a 90-es és 2000-es évek legkínosabb slágereivel, a szívből jövő neccel, az eltitkolt és ciki kedvencekkel, az instant feltörő, belénk égett dalszövegekkel.

A Plázson ezután sem áll meg az élet: a következő hétvégén a Kowalsky meg a Vega koncertjével, Rakonczai Piano esttel és Wannabe partyval búcsúztathatjuk az idei strandszezont.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?