SZTÁR

Most jelentette be: Liptai Claudia is koronavírusos

Liptai Claudia Facebook-oldalán egy videóban jelentette be, hogy frissen elvégzett koronavírus-tesztje pozitív lett.
  • Szerző: Ripost

A Facebook-oldalán tudatta Liptai Claudia: koronavírusos.

„Őszintén bevallom, hogy nem ezzel a videóval készültem a mai napra, de vannak olyan események, amik felülírják a vágyakat” – kezdte a népszerű tévés.

„Az összes olyan produkcióban, amin mostanában dolgozom, nagyon felelősségteljesen tesztelik a résztvevőket, így a tegnapi napon én is túlestem egy PCR-teszten.

Az esélytelenek nyugalmával indultam neki ennek a tesztnek, hiszen se nekem, se a családomnak semmilyen tünete nincs. Nem vagyok lázas, nincs hőemelkedésem, nem folyik az orrom, nem köhögök, nincs rossz közérzetem, úgyhogy én lepődtem meg a legjobban, amikor megérkezett az első teszt eredménye, ami pozitív lett.

Természetesen a szabályokat betartva itthon kell maradnunk, ez pont egy nagyon elfoglalt időszakban jött az életembe, hiszen például pont ma lenne a Pataki Cuki első szülinapja, amit szerettünk volna Ádámmal megünnepelni, amit természetesen meg is fogunk majd tartani, amint lehet. Az eredmény azokat az eseményeket is befolyásolni fogja, amin az elkövetkezendő napokban részt kellene vennem. Vigyázzatok magatokra, és tegyetek meg minden óvintézkedést, amit tudtok” – üzente Claudia.

 

Közlemény

Közzétette: Liptai Claudia – 2020. szeptember 16., szerda

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?