Létrehozva: 2021.02.05.

Mostantól Orsovai Reni A Dal 2021 háziasszonya (X)

Új női műsorvezetővel indult hódító útjára A Dal 2021 január 30-án. Az egyedülálló show háziasszonya az előző évad nyertese, a Mostantól című dal énekesnője, Orsovai Reni. Ezzel különleges helyzet állt elő, hiszen a produkció mindkét házigazdája – Reni és Freddie is – korábban a közmédia dalversenyének győztese volt.

Reni az előző szériában műsortörténelmet írt azzal, hogy két produkcióval is szerepelt a dalválasztó show-ban, és mindkettő bekerült a legjobb négy közé. Saját együttesével, a Nenével és Későre jár című szerzeményével versenyzett, emellett Rácz Gergővel énekelt duettet – utóbbival elnyerte az év magyar slágere és az év akusztikus dala címeket, illetve 2020-ban „Az év dala” kategóriában a Petőfi Zenei Díjat. Most azonban egy teljesen új szerepben tér vissza A Dal színpadára.

„Rendkívül izgatott vagyok a műsorvezetéssel kapcsolatban. Ilyen minőségben még soha nem álltam színpadon, ez hatalmas kihívás számomra. Azt pedig kifejezetten jónak tartom, hogy egy olyan műsorban lehetek háziasszony, ami a zenéről, a zenélésről, a dalszerzésről szól” – mondta az énekesnő.

Korábbi versenyző lévén pontosan tudja, milyen izgalmakkal jár egy ilyen megmérettetés, ezért is szeretné folyamatos támogatásáról biztosítani az idei szériában résztvevő előadókat.

A Dal 2021 házigazdái: Orsovai Reni és Freddie © Kaszner Nikolett/MTVA

„Szeretném, ha tudnák a versenyzők, hogy bármikor, bármivel fordulhatnak hozzám segítségért. A legjobb tudásom szerint próbálom ellátni őket tanácsokkal, és igyekszem lelkileg is támogatni a zenészeket. Remélem, ezt ők is érezni fogják, és hasznát veszik a gondolataimnak” – fogalmazott A Dal 2021 új műsorvezetője.

Orsovai Reni elárulta, hogy az összes idei versenyző dalának demóját meghallgatta már aznap, amikor fény derült a TOP 40-es mezőnyre. Bevallotta, van favoritja, de hogy melyik előadó szerzeménye, a műsor végéig nem szeretné elárulni.

A verseny másik házigazdája Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie, aki idén már negyedik alkalommal vezeti az élő adásokat. Úgy gondolja, Orsovai Renivel sok közös van bennük: mind a ketten zenészek, A Dal győztesei és mindkettőjüknek nagy kihívást jelentett műsorvezetőként a színpadra állni.

„Biztosítottam Renit, hogy mindenben számíthat rám. A célom az, hogy az élő show-k alatt egyszer se futhasson át az agyán, hogy bajba kerülhet, hiszen ott vagyok és figyelek rá. Tavaly megnyerte A Dalt, idén pedig már velem együtt vezeti a műsort. Hatalmas vállalás, de azt gondolom, hogy a kémia, ami köztünk van, a zene mint közös nevező, majd megkönnyíti az együttműködést” – fogalmazott Freddie.

A Dalba már második éve kizárólag magyar nyelvű szerzeményekkel lehet jelentkezni. A Duna Televízió népszerű műsorában az értékteremtés és a magyar kultúra gyarapítása kapja a főszerepet. Március 13-ig minden szombaton 19.35-től slágergyanús dallamokkal várja a nézőket A Dal 2021.

Érdemes követni A Dal 2021 honlapját (adal.hu), valamint a Facebook– és Instagram-oldalát is, amelyeken már az adások előtt megismerkedhetünk az indulókkal. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetők a műsorról.

A Dal 2021 – március 13-ig szombatonként 19.35-kor a Duna Televízió műsorán!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő, új képeken a Melrose Place sorozat egykor gyönyörű színésznői

origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

metropol.hu

„Csinálja más” – Dárdai Pál máris elbúcsúzott Berlinben?

mandiner.hu

Eddig szidták érte, most fél Európa Magyarország útját választotta

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

vg.hu

Hatalmas bajban Ukrajna, az oroszok még az amerikai fegyverek érkezte előtt áttörhetnek

origo.hu

Meglepő véleménye van a modellkedésről Kiszel Tünde lányának

mindmegette.hu

Ezek a leghatásosabb természetes szerek a levéltetvek ellen

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó