SZTÁRDZSÚSZ

Megvolt a karantén utáni első buli: 8 embernek zenélt Feró

Nagy Feró gyakorlatilag a 70-es évek óta nem kezdett úgy koncertszezont, hogy ne lett volna tele a naptára. A koronavírus-világjárvány azonban elintézte az idei szabadságát...
címkék:
  • Szerző: Buster

A legendás rocker kitartó volt a koronavírus-világjárvány miatti önkéntes karantén heteiben és ki sem mozdult őrbottyáni házából. Ez persze nem volt könnyű számára, hiszen Nagy Feró hozzászokott ahhoz, hogy folyamatosan pörögjön és koncertről-koncertre utazzon a Beatricével szerte az országban. Nem csoda hát, hogy az első kínálkozó lehetőséget megragadta és elvállata a különös felkérést, amit a napokban kapott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Hosszú volt ez az önkéntes karantén és már egyre nehezebben viselem, hogy nem tudunk találkozni a közönségünkkel. Persze az ember elzenélget otthon, csak hogy ne essen ki a gyakorlatból, de azért az mégsem ugyanaz. Egy hete aztán megcsörrent a telefonom és én gondolkodás nélkül mondtam igent egy kedves és szokatlan felkérésre”

- kezdte lapunknak Feró, aki fantasztikusan érezte magát a meglehetősen családiasra sikeredett haknin.

„Egy motoros csapat kért fel arra, hogy vigyem el a rock and rollt az összejövetelükre egy szőlőhegyre. Azonnal igent mondtam, bár amint letettük a telefont, elgondolkodtam, hogyan is néz ki egy buli, ahol mindenki maszkban tolja… Végül óriási parti kerekedett ki a dologból, amihez nagyban hozzájárult az is, hogy a srácoknál volt jó néhány üveg jóféle, gyümölcsből párolt vírusirtó is”

- mesélte nevetve a legendás rocker, akinek igencsak jót tett, hogy végre kimozdulhatott otthonából.

„Félreértés ne essék, imádtam a családommal lenni az utóbbi hónapokban, de azért az mégsem járja, hogy egy rocker otthon üljön naphosszat. Szóval jó volt végre kimozdulni és énekelni egy kicsit! Bizakodó vagyok a tekintetben, hogy talán az augusztusra tervezett bulikat már megtarthatjuk, de könnyen lehet sajnos, hogy ez az év már elment… Várunk, de ez a várakozás nagyon nem könnyű”

- mondta a -nak Nagy Feró.

Mindent elvégzett a ház körül

Nagy Feró nem bírja a tétlenséget, így a karantén hetei alatt sem a csatornákat váltogatta a kanapén ülve. Hatalmas kertjében bőven akadt tennivaló, amiket maga végzett el unaloműzés gyanánt.

„680 négyszögöles kertünk van és bevallom, csomó munka felgyűlt az utóbbi években, amikre most volt végre időm. Sövényt nyírtam, járdát építettem és megszereltem a vízautomatikát, amire a legbüszkébb vagyok. Az eredeti szakmám ugyanis erősáramú üzemmérnök, még ha nem is államvizsgáztam. Ennél fogva nekiugrottam a dolognak és meg is találtam a hibát, majd meg is javítottam a szerkezetet. Több mint 50 éve nem próbálkoztam hasonlóval, szóval most erős sikerélményem van”

- mesélte nevetve a rocklegenda.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?