SZTÁR

Nagy Feró: Már nagyon szabadulnék a járványtól

A rocklegendát megviseli a korlátozott élet, de tudja nem szabad fejetlenül jönni-menni, mert az könnyen újra beindíthatja a járványt.
  • Szerző: Ripost

Elindult az online Nemzeti Konzultáció, ahol az újranyitásról és a korlátozások feloldásáról kérdezik a magyar embereket. A Metropol megkérdezte az ügyben Nagy Ferót, aki elmondta, hogy szíve szerint nagyon menne már koncertezni, de óvatosnak kell lenni a nyitással kapcsolatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy Feró szerint fontos, hogy lépésről lépésre cselekedjünk.

Nagy Feró szerint fontos, hogy lépésről lépésre cselekedjünk (Fotó: Ripost / Markovics Gábor)

„Iszonyúan szabadulnék már ettől a járványtól. Nagyon buliznék, azonban fontos a vírus szempontjából, hogy óvatosan lépésről lépésre cselekedjünk” – kezdte lapunknak Nagy Feró. A rocklegenda felhívta a figyelmet arra: bízzunk a virológusokban, szakemberekben, mert ők látják át a helyzetet.

„Egy éve nem voltam Erdélyben, nagyon hiányoznak a kalandos utazások és persze az óriási koncertek, de nagyon féltem a közönségem. Van, hogy 10-15 ezren is összejövünk, amely a fertőzés szempontjából veszélyes. Fontos, hogy mindenki mondja el a véleményét a konzultáción, én is ezt fogom tenni” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?