SZTÁR

Nem kellemetlen: ezért csapkodta Majka Curtis fenekét

Curtis nem akar Emilio sorsára jutni, aki hozzá hasonlóan nem jeleskedik az angol nyelv rejtelmeiben. Márpedig most nem akárkit kell életre keltenie.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Igazi vagány bögyös-faros dívává változik a most vasárnapi Sztárban sztár színpadán Curtis. A rapper az extravagáns Nicki Minajt kelti életre az TV2 sikerműsorának soron következő részében, ahol barátja és zenésztársa, Majka segített neki a twerkelés vagyis a fenékrázó tánc elsajátításában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


„Mondanám, hogy Majka nagy segítség volt, de szerintem a twerkelő csajok jobban izgatták” – mondta nevetve a Bors kérdésére Curtis, majd így folytatta: „Ráztuk egy kicsit magunkat, csapkodta a fenekem, vagyis poénra vettük az egészet. Muszáj, mert elképesztő meló lesz Nicki Minaj, akinek egyrészt durva méretű mellei és feneke van. Ezért is szoktam mondani, hogy csak pénzért és a tévében lennék nő. Nagyon durván pörög a csaj nyelve, ami nehéz, mert egyáltalán nem beszélek angolul. Egy jó angolos kiejtés szerint írta le nekem a dal szövegét, remélve, hogy nem jutok Emilio sorsára, aki korábban a SzerencseSzombatban halandzsázott a Get Down On It című számra. Talán ezért nem is álmodozom amerikai karrierről, lévén az ottani rapet és szlenget nem értem. Tuti ezért nem énekel Snoop Dogg sem magyarul, elég gagyi hatást keltene” – közölte Curtis.

Az első két adás alapján egyértelmű, hogy a show legszórakoztatóbb pontja az újpesti rapper lett, aki Csepregi Évaként és a Boney M. énekeseként is megmozgatta az ország legnagyobb házibulija nézőinek a rekeszizmait. Akad azonban egy valaki, aki kicsit kritikusabb szemmel követte Curtis átváltozásait.

„Az első adás egyik próbájára Krisztike behozta a kisfiamat. Meglátott Csepregi Évának sminkelve. Először nem ismert meg, aztán kicsit meg is ijedt, úgyhogy megbeszéltük, hogy legközelebb akkor jöhet be, amikor fehér férfit alakítok. Szerencse, hogy a babák három-négy éves korukig felejtenek” – fűzte hozzá a rapper.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?