LELKIZŐ

Egy hete nem találkozott kisfiával Németh Kristóf

A népszerű színész minden szabályt és előírást szigorúan betart a járvány idején, ami bizony áldozatokkal jár.
  • Szerző: Buster

Németh Kristóf a saját bőrén tapasztalja meg, hogy milyen nehézségekbe ütköznek a koronavírus-járvány miatt azok a családok, amelyekben a szülők elváltak. Bár a színész és első felesége alig pár utcányira élnek egymástól, mégsem megoldható számukra, hogy mindketten naponta öleljék meg közös gyermeküket…

Különös helyzetbe került a színész 12 éves kisfia, Lóci és persze az egész család, hiszen a kamasz fiú édesanyja háziorvos, aki a korlátozások bevezetése előtti időszakban több koronavírus-gyanús beteggel is találkozott. Ezért Lóci egy hónapon keresztül, csak telefonon és az interneten tarthatta a kapcsolatot Nikivel. Most pedig fordult a kocka, és Németh Kristóf lett az, aki csak az éteren keresztül kommunikálhat elsőszülött gyermekével.

Fotó: Facebook

„Furcsán alakult számunkra ez a karanténhelyzet, hiszen a feleségemmel, Zitával és a két kisfiammal, Lócival és Leventével pár nappal a veszélyhelyzeti intézkedések bevezetése előtt utaztunk el Zalába egy kis előnyaralásra. Onnan hazatérve pedig már életbe léptek a szigorítások, vagyis számunkra megkezdődött a karantén. Ez azt is jelentette, hogy Lóci nem találkozhatott az édesanyjával, hiszen Niki háziorvos, és bizony mielőtt bezárták a rendelőket és számára is elkezdődött a telefonos és online rendelés, találkozott koronavírus-gyanús esetekkel. Persze elővigyázatosan járt el, de közösen úgy döntöttünk, hogy kivárunk egy hónapot”

- kezdte a -nak Kristóf, aki Lóci születése óta most először töltötte nélküle a húsvéti ünnepeket.

Fotó: Facebook

„Éppen az ünnepek előtt járt le a kiszabott idő, így természetes volt, hogy Lóci az anyukájával tölti a húsvétot. Ez viszont azt jelenti, hogy a fiúnk most Nikinél van karanténban, vagyis egy hete nem találkoztunk személyesen és csak a hét végén jön haza hozzánk, hiszen fő az elővigyázatosság.Nem könnyű ez egy szülő számára, de el lehet képzelni, hogy milyen nehéz ez egy kamasz fiúnak. Lóci ráadásul nagyon érzékeny gyerkőc, aki igényli a szülei ölelését, amiből az utóbbi hetekben mindig csak az egyik oldalról jutott neki. Ugyanakkor egy nagyon felelős srác, aki megérti, hogy a jelenlegi helyzet mindenkitől áldozatokat kíván.

- szögezte le a színész-színigazgató, aki mindenkit arra kér, hogy, hozzájuk hasonlóan, vegye nagyon komolyan a kijárási korlátozásokat, hiszen a vírust csak fegyelmezetten és együttes erővel győzhetjük le.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?