HŰHA

Megsérült verekedés közben Németh Kristóf

Németh Kristóf orvoshoz fordult, miután egy durvább jelenet forgatása közben megsérült. Kisebb beavatkozásra volt szüksége a színésznek.
  • Szerző: Buster

Németh Kristóf a közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy a napokban egy gyors orvosi beavatkozáson esett át. A füle mögött kellett felvágni és kitisztítani egy sérülés után meggyulladt elváltozást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

A megkereste a színészt, aki elárulta, mi is történt pontosan. „A helyzet az, hogy verekedés közben szereztem egy kisebb sérülést, ami végül begyulladt, ezért fordultam Dr Ferreira Gábor sebész barátomhoz, aki azonnal el is végzett egy gyors beavatkozást”- kezdte Kristóf, aki egy kollégájával ugrott össze a kamerák előtt.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Németh Kristóf (@nemeth.kristof.hivatalos) által megosztott bejegyzés


„Szó sincs arról, hogy balhéba keveredtem volna, illetve mégis, de csak egy jelenet erejéig. Forgatáson kellett bunyóznom és a hitelesség érdekében egy kicsit komolyabbra vettük a figurát. Ekkor történt valami a fülem mögött lévő zsírcsomóval, ami végül begyulladt. Hogy ne legyen belőle nagyobb baj, elmentem orvoshoz ő pedig felvágta és kitisztította” - mesélte Németh Kristóf.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?