LELKIZŐ

Oláh Gergő: Furcsa érzés volt, amikor engem választottak

Miközben a piros csapat a kezdeti lendület után szétesni látszik, addig a sárgáknál egyre nagyobb az összhang, ami sokban köszönhető annak, hogy Oláh Gergő lett a vezető.
  • Szerző: Buster

A Farm VIP egy korábbi adásában, a farmgyűlésen merült fel először, hogy a sárga csapatnál többen is azt szeretnék, ha vezetőt választanának maguk között. A csapat ugyanis ebben látta meg az esélyt arra, hogy összeszedjék magukat az előző hét kudarcsorozata után. Már akkor úgy tűnt, a kérdésben megvan a csapategység, hiszen egyértelműen Oláh Gergőről gondolták úgy a legtöbben, hogy alkalmas lehet a feladatra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Farm VIP

Oláh Gergő kezébe vette az irányítást Fotó: Tv2

Az énekes akkor nem döntött, de miután a pénteki adásban látszott, hogy ő volt az, aki akarva-akaratlanul is, de győzelemre vezette a sárga csapatot, újra felvetődött a vezetőválasztás kérdése. Henry Kettner kerek perec kijelentette, Gergőnek nincs is más választása, mint hogy a csapat élére álljon.

„A csapat egységesen eldöntötte, hogy én legyek a csapat vezetője. Nagyon megtisztelő volt ez számomra, és nagyon jólesett. Örömmel vállaltam el, nekem is nagyon kellett ez. Eléggé lentről kezdtem, a személyiségemet illetően. Nem voltam magabiztos és nem voltam beszédes sem. Építettem magamat és most hat ember rám bízta magát. Ennek van egy terhe, de jó, hogy ennyire megbíznak bennem. Próbálom úgy irányítani a dolgokat, hogy ne azt érezzék, hogy én főnök vagyok”- mondta Gergő a TV2 kamerájának.

Az énekes igyekszik abban a szellemben irányítani a sárgákat, ahogyan otthon a családját is vezeti. „A családomat úgy vezetem, hogy közben alárendelem magam nekik, ők pedig nekem. Ez kölcsönös dolog. Mégis a döntés az én kezemben van”- magyarázta Gergő, aki hamar ki is osztotta a munkát, így máris olajozottan kezdődött a termelési feladat. Eközben persze maga is kivette a részét a levendula feldolgozásában.

„Azt gondolom, hogy egy vezető akkor jó, ha egyenrangú félként kezeli a munkásait. Ebből aztán egy nagyon jó kis munkamorál született. Azt éreztem, hogy most nagyon megyünk...”- tette hozzá Oláh Gergő.

Hogy a sárga csapat lendülete meddig tart ki Gergő vezetésével, az kiderül minden hétköznap este a Farm VIP adásaiból.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?