HŰHA

Óriási balhéval indul a Farm VIP: Máris csalást kiáltanak

Sebők Vili egykori válogatott focista már az első játékban alaposan elrúgja a pöttyöst! Alaposan kiakadtak az ellenfelek...
  • Szerző: Buster

Vasárnap este éktelen balhéval veszi kezdetét a TV2 legújabb kalandrealityje, a Farm VIP, amelyben a hírességekből verbuválódott csapatok igyekeznek megküzdeni egymással és persze egy hatalmas gazdaság mindennapos gondjaival. A hírességek vidáman érkeztek meg az első játék színhelyére, de hamar kiderült, hogy nem mindenki szeretne a fair play szabályai szerint játszani, így el is szabadulnak az indulatok.

Ez érthető is, hiszen előre közölte a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa, hogy amelyik csapat a nap végén megnyeri a játékokat, az beköltözhet a dombtetőn álló „luxust” jelentő parasztházba, míg a vesztes félnek meg kell elégednie egy erdő mélyén lévő pajtával, ahol minden komfortot nélkülözve kell élniük.

Persze, villany és vezetékes víz a házban sincs, de legalább ágyban alhatnak és fedél is kerül a fejük fölé azoknak, akik kiharcolják maguknak az első győzelmet. A csapatjáték első fordulója még teljes egyetértésben zajlott a pirosak és a sárgák között, sőt jól szórakoztak a csapatok, de a második körben már nem csak a pályán, de azon kívül is egymásnak feszültek a hírességek. Sebők Vili ugyanis láthatóan nem tartotta magát a szabályokhoz, amivel tisztességtelen előnyt szerzett. A becsülettel játszó piros csapat tagjai természetesen felháborodtak és kezdetét vette egy komolyabb szócsata.

„Csalók! Mi megóvjuk az eredményt, mert csaltál! Ne csaljatok már, hallod? Fairplay-t játsszunk már, gyerekek!” - támadtak az egykori válogatott focistára a pirosak. Ambrus Attila ráadásul bevitte a mélyütést és emlékeztette ellenfelét, hogy nem ez a játék az első, amelyben a sárga csapat tagja fittyet hányt a fair play szabályaira. „Focistaként is nagy színész voltál!” - kiabálta át a Viszkis.

Demcsák Zsuzsát is alaposan meglepték a feltörő indulatok. „Tudtuk, hogy erős egyéniségek fognak találkozni a két csapaton belül, illetve a két csapat közötti megmérettetésekben is, de hogy ilyen felfokozottan küzdenek majd és ilyen elszántan szeretnének nyerni, jobban teljesíteni a másiknál már az első adásban, arra mi sem gondoltunk. Ráadásul mindkét csapatban vannak sportolók is, akik különösen érzékenyek a fair play-re. Ezért rögtön az első találkozáskor felszínre került a csalás, nem csalás témaköre” - nyilatkozta a -nak a műsorvezető.

Hogy Vili hogyan vélekedik a történtekről, hová fajul a vita és hogy a csapatoknak, illetve a Demcsák Zsuzsának és Gáspár Zsoltinak sikerül-e végül igazságot tenniük, és végül ki szerzi meg a parasztházat, az kiderül vasárnap este a Farm VIP első adásából.

Pokoli körülmények várták a vesztes csapatot

A Farm VIP csapatai hetekre maguk mögé hagyták megszokott életüket, hogy beköltözzenek egy hatalmas vidéki gazdaságba, ahol gyakorlatilag az 1900-as évek elejére jellemző körülmények várták őket. Vezetékes vízről, áramról még csak nem is álmodhattak, de az a csapat, amelyik végül a pajtába kényszerült, bizony alaposan meglepődött, hiszen gyakorlatilag egy tákolmányba költöztek, ahol a hálóhelyiségükben csak szalmabálák szolgálták a „kényelmet” és oldalfalak is csak elvétve óvták őket a viszontagságoktól.

 

És ezeket olvastad már?