Létrehozva: 2017.07.01.

Országos babérokra tör a budapesti 103.9 Sláger FM

A 103.9 Sláger FM fennállása óta rekord hallgatottsággal, elképesztõ gyorsasággal növelte hallgatói táborát Budapesten és az országban egyaránt.

Regionális adóként Magyarország harmadik leghallgatottabb kereskedelmi rádiója, a 103.9 Sláger FM népszerűsége töretlen. A csatorna az elmúlt évtizedek legkedveltebb helyi adójává vált az utolsó negyedév hallgatottsági eredményei alapján, Budapesten és az agglomerációban egyaránt.

A Sláger FM Budapest rádiója

Stabilan tartja piacvezető pozícióját a teljes lakosság körében a fővárosban Budapest kedvenc rádiója a 103.9 Sláger FM. A csatorna tematikája egyre inkább vonzó a fiatalok számára is, hiszen a 25 év feletti célcsoportban rendkívüli sikereket tudhat magáénak a rádió. A legfrissebb felmérések alapján a kereskedelmileg fontos, 30-59 éves fizetőképes célközönség körében, Budapesten a 103.9 Sláger FM határozottan birtokolja vezető státuszát

Dübörög a Sláger Party!

Hamisítatlan disco, igazi rock’n’roll, eredeti funky slágerek! A ‘70-es, ’80-as és ‘90-es évek tánczenéi robbantják be a hétvégi hangulatot a 103.9 Sláger FM-en. Budapest legújabb műsorában, a Sláger Party-ban a legnagyobb házibuli slágerek egy exkluzív megamixben pörgetik fel az országot minden pénteken és szombaton este 20 órától.

Megtiszteltetés számomra, hogy a Sláger Party házigazdája lehetek minden hétvégén. Izgalmas feladat, hogy egy rádióműsorban mutathatom be a legnagyobb slágereket és a zenetörténet egy-egy különlegességét. Hétről-hétre Magyarország házibuliját, a Sláger Party-t vezetni igazi örömzenélés számomra

– mondta a 103.9 Sláger FM péntek és szombat esti mixműsorának házigazdája DJ Dominique, a népszerű rádiós műsorvezető. A legendás lemezlovas, a legnagyobb magyar disco slágerek helytartója, teljes gőzzel indítja a nyáresti éjszakákat, az ország egyedülálló retro műsorában.  

A Gru 3-ban bandáznak a Sláger FM műsorvezetői!

Az év egyik legjobban várt családi filmjét, a Gru 3-at mindenki szereti, nincsenek ezzel másképp a Budapesten közkedvelt rádió sztárjai sem. A 103.9 Sláger FM műsorvezetői kitörő lelkesedéssel kölcsönözték hangjukat a hamarosan mozikba kerülő Gru 3 animációs film szereplőinek. A rádiós műsorvezetés után a szinkronizálás Vágó Piros, Abaházi Csaba, Dudás Ádám, Somogyi Zoltán, Dénes Tamás és Jáksó László számára a hétköznapoktól eltérő kihívást jelentett, de a rádiózáshoz hasonló terepen is profikhoz méltóan teljesítették a feladatot. Mindezt a csatorna szerencsés hallgatói is láthatják, hallhatják a 103.9 Sláger FM premier előtti Gru 3 3D-s vetítésén.

Tombol a nyár a 103.9 Sláger FM-en!

Ha nyár, akkor jönnek a legnagyobb szabadtéri koncertek, fesztiválok, események, amelyekre a 103.9 Sláger FM eljuttatja hallgatóit. A Total Dance Festival és A Mi Velencénk Fesztivál sztárjai után a nyári programsorozat keretében Budapest közkedvelt rádiója olyan világhírű előadókat hoz közelebb a rajongókhoz, mint a VeszprémFest-en fellépő Tom Jones, az M People hangja Heather Small, Prince legendás zenekara a The New Power Generation, vagy az augusztusban hazánkba látogató Robbie Williams. A kínálatból nem maradhat ki a száguldó cirkusz hazai futama sem a Hungaroringen, amelyre a hűséges hallgatók két hónapon keresztül, minden nap nyerhetnek belépőket a 103.9 Sláger FM-en.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

vg.hu

Vaskupola Magyarországon: végre megérkeztek az izraeli csúcsradarok – fotók

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

vg.hu

A Richter bevétele 10 százalékát fordítja kutatás-fejlesztésre, meg is van az eredménye

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

ripost.hu

Emlékszel még a Csengetett, Mylord? lakájára? Így néz ki ma a 77 éves Jeffrey Holland

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt