Létrehozva: 2020.02.15.

Paudits Béla kisemmizte a lányát: megszólalt az örökös

A pici budai lakásban még a színész jó barátja és ápolója él, aki lapunknak elárulta: volt végrendelete Pauditsnak, amelyben rá hagyta a 30 milliót érő lakását.

Paudits Béla élete utolsó éveiben gyakran emlegetett egy férfit, Jánost, akinek életrajzi könyvében is külön fejezetet szentelt, hiszen több mint 30 éven át éltek együtt. Megismerkedésükkor még a színész segítette az akkor 19 éves árva fiút, aki azzal hálálta meg a gondoskodást, hogy élete végéig mellette maradt. Akkor is gondozta, amikor 2018. június 13-án a végóráit élte. Nem véletlen, hogy Paudits több interjúban is egyetlen örököseként emlegette Jánost, annak ellenére, hogy mindenki tudta, a színésznek van egy lánya is, akivel a hírek szerint csak élete utolsó hónapjaiban békült ki.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Paudits vélhetően ezért dönthetett úgy, hogy teljesen kihagyja a lányát az örökségből. Ezzel gyakorlatilag ki akarta semmizni Emíliát, hogy nehogy ő legyen annak az aprócska II. kerületi lakásnak az örököse, amelyben a színész haláláig élt. Hosszú vitára lehet számítani, hiszen időközben előkerült a színész végrendelete, amit 20 éve helyezett közjegyzői letétbe, és amelyben állítólag egyetlen szót sem ejt a lányáról.

Fotó: markovics gabor / Ripost

Lapunk megtalálta a műtőssegédként dolgozó Jánost, aki könnyek között vallott a színésszel közös életéről. A férfi mesélt arról a perről is, amit méltatlannak tart, hiszen állítja: ő hajlandó kifizetni az Emíliának járó köteles részt…

Fotó: bors

„Borzasztó ez a jogi hercehurca és szeretném, ha már vége lenne, de erre sajnos nem sok esélyt látok, mivel még a hagyatéki tárgyalás sem tudott lezárulni a per miatt. Olvastam több lapban, hogy nem került elő Béla végrendelete, de ez nem igaz! Csak arról van szó, hogy amikor Emília eljött a lakásba, mondván, hogy papírokra van szüksége ahhoz, hogy eltemesse az apját, egyszerűen nem találta. Pedig a végakarat létezik! Béla 20 évvel ezelőtt írta meg, és helyezte letétbe. Abban feketén fehéren le van írva, hogy én vagyok a kizárólagos örököse, hiszen Emília soha nem kereste őt, és nem tartották a kapcsolatot. Igaz, amikor Béla haldoklott, bejött a kórházba, de nem maradt mellette, mert valami fontosabb dolga akadt. Én voltam az, aki az utolsó percekben is fogtam Béla kezét…”

– mesélte könnyeivel küzdve János, aki a Ripost napilap szombati számában arról is mesélt, hogyan ismerkedett meg annak idején a legendás színésszel.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

mandiner.hu

Elborzadt Bayer Zsolt: Micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki, s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket?

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

mindmegette.hu

Íme a tavasz legfinomabb étele: egyszerű és olcsó alapanyagokból készül a zöldséges lasagne

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja