SHOWBIZ

Tomboló siker lett a Demjén-musical

Hősként küzdöttek a szereplők szombat és vasárnap este a Kincsem Parkban...
  • Szerző: Buster

Pintér Tibor élete egyik legmeghatározóbb élményének tartja azt a sikert, amit átélhettek ezen a hétvégén, amikor a Kincsem Parkban porondra állították a Demjén-musicalt. A közönség egyenesen imádta a lovas show-nak is beillő előadást és a színészekkel együtt énekelték Demjén Ferenc felcsendülő slágereit. Pintér Tibor lapunkon keresztül is szeretné megköszönni a feléjük áradó szeretetet, és külön kiemelte, hogy társulatának tagjai hősként küzdötték végig a dupla előadást.

 

„Még most is az előadások hatása alatt vagyok… Egészen hihetetlen volt az a szeretet, amivel a bajai bemutatón és most a budapesti premieren is fogadták az előadásunkat. Csodálatos volt belülről megélni, ahogyan szinte életre keltek Demjén Ferenc dalai”

- kezdte a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, aki csak hétfőn érezte igazán, hogy mennyire megerőltető is volt számára a kettős bemutató.

Fotó: Markovics Gábor

„Ha most kéne lóra ülnöm és újra énekelnem, lehet, nem menne… Persze megpróbálnám, de kötve hiszen, hogy a hangszálaim és a karom engedelmeskednének nekem. A jobb bicepszemben ugyanis izomszakadás van, illetve napok óta hangszálgyulladás is kínoz. Ennek ellenére eszembe sem jutott lemondani az előadásokat, vagy akár csak félgőzzel énekelni a hétvégén. Az adrenalin valahogy átlendített a gondokon, ahogyan Szerényi Lacit is, aki alatt a próbákon megbotlott a ló és hatalmasat bukott. Ő zúzódásokkal csinálta végig a két előadást. De minden kollégámnak hálával tartozom, hiszen sokan küzdenek megfázással is. Janza Kata szinte beszélni sem tudott néhány órával a színpadra lépés előtt, de amikor énekelt, ennek nyoma sem volt”

- mesélte büszkén Pintér Tibor, aki hozzátette, idén ősszel többször is bemutatják majd A szabadság vándorait a Kincsem Parkban, így aki most lemaradt róla, még pótolhatja.

És ezeket olvastad már?