HŰHA

Pozitív lett a magyar rádiósok koronatesztje

Egy darabig home office-ban készülnek majd a Rádió 1 műsorai, miután két műsorvezetőjük koronavírustesztje is pozitív lett.
  • Szerző: Buster

Rákóczi Feri és Vadon Jani is elkapta a koronavírust, ahogyan a Rádió1 több munkatársáról is kiderült, hogy megfertőződtek a COVID-19 vírussal. Hétfőn így minden műsorvezető és a teljes stáb is otthonról dolgozik majd. Az irodák és a stúdiók fertőtlenítését már el is végezték.

„A legfontosabb a kollégáink biztonsága, és a járványügyi előírások betartása. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megelőzzük a további fertőzéseket, ezért áttértünk az otthoni munkarendre mind a műsorvezetők, mind a háttérben dolgozók esetében. A rádió teljes területe ózonos fertőtlenítésen esett át” – mondta Sivák Péter programigazgató, hozzátéve, a kollégák tesztelése folyamatos.

Szerencsére a rádiósok egyike sem mutat súlyos tüneteket, mindannyian adásban lesznek holnap reggel.

„Egész tavasszal az otthonainkból vezettünk műsort, így a körülményekhez alkalmazkodva most is azonnal át tudunk állni erre. Az én tesztem ugyan negatív lett, de mivel Jani és Feri is pozitív, elővigyázatosságból karanténba vonulok én is – árulta el Sebestyén Balázs, akinek a hármas fogatból egyedüliként lett negatív a teszteredménye. Hétfőn reggel a szokott időben jelentkezik majd a Balázsék. Őket szokás szerint Györke Attila követi majd tíztől az éterben, aki szintén pozitív, de elárulta, teljesen tünetmentes.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?