LELKIZŐ

Azonnali segítség kell: Intézet vár az elhunyt magyar sztár kislányára

Egyre kilátástalanabb helyzetben vannak a három héttel ezelőtt váratlanul elhunyt Terry Black örökbefogadott gyermekei.
  • Szerző: Buster

Árvai Mónika gondolkodás nélkül elhagyta svájci otthonát, amikor megtudta, Terry Black őt nevezte meg a 14 éves Fanni és az akkor még 17 éves Dani törvényes gyámjaként. Dani azóta nagykorú lett, de a kislány sorsa kérdéses, mivel a német gyámügy egyelőre egyetlen euró segítséget sem adott az árván maradt gyerekeknek, pedig Mónika már minden követ megmozgatott. Felkereste a szeptember 16-án elhunyt transzvesztita előadó barátait és Dani keresztapját is, de eddig csak üres ígéreteket kaptak, segítséget nem.

„Kitartok, vagyis kitartunk a végsőkig, de a helyzetünk valóban kilátástalan. A német gyámügy naponta jön ellenőrizni, de semmit sem tesznek azért, hogy legalább Fannika helyzete jobb legyen. Azt persze folyton elmondják, hogy ha nem történik valami, akkor a kislányt elviszik egy nevelőotthonba. Ennek nem szabad megtörténnie, hiszen Fanni így is eléggé össze van törve. Arról nem beszélve, hogy mivel Dani a napokban felnőtt lett, mehetne az utcára, vagy egy tömegszállásra…”

- kezdte Mónika, aki a napilap csütörtöki számában azt is elmondja, mennyi segítséget kaptak eddig. Az asszony közösségi oldalán megtalálható az a számlaszám is, amire a gyerekeknek szánt adományokat várják.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?