SZTÁRDZSÚSZ

Raktárkoncert: Hosszú életre készül a legendás magyar zenész

Szörényi Levente mindent meg is tesz a hosszú életéért, gyógyfürdőbe jár, és sokat tevékenykedik gyönyörű birtokán.
  • Szerző: Buster

A Miskolci Illés Emlékzenekarral lépett a Raktárkoncert színpadára Szörényi Levente, aki a karantén alatt ünnepelte a 75. születésnapját. A Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas zeneszerzőnek, énekesnek ma is rengeteg terve van.

fotó: Móricz István, Bors

„Édesanyám és a nagymamám is 97 éves korában ment el, úgyhogy remélem, hogy még nekem is van 22 évem”- kezdi lapunknak a beatkorszak úttörője, Szörényi Levente, aki bár a turnézással évekkel ezelőtt felhagyott, mégis számtalan más elfoglaltságot talál magának.

„Egyetlen dolog várat még magára, a húsz éve tartó ásatás a Holdvilág-árokba. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs más tervem, mert nagyon is sok mindent szeretnék még megvalósítani. Szoktam is mondani, hogy szerintem a hosszú élet titka a tervekben, célokban rejlik, nekem pedig még jó néhány ötletem van a jövőre nézve” – ismeri be nevetve az énekes, aki nemcsak szellemileg, hanem fizikailag is igyekszik formában tartani magát.

fotó: Móricz István, Bors

„Húsz éve járok a hévízi fürdőbe, hisz muszáj mozgásban maradnom ahhoz, hogy jó egészségnek örvendhessek. A kéz-, és váll fájdalmaimat leszámítva egészen jól vagyok, azok viszont igencsak megbosszulják a hosszú évek gitározásait” – mondta az énekes, dalszerző, aki szerettei körében ünnepelte a jeles napot.

„Meglátogatott a családom Pilisszántón és a két kisunokám sütött nekem tortát. Jó volt velük találkozni s egy kicsit együtt lenni, bár bevallom, nekem a karanténnal sem volt bajom. Több mint hatezer négyzetméteres birtokon élek, úgyhogy otthon is számtalan teendőm akad. Ha más nem, akkor élvezni az elmúlt évtizedek munkájának a gyümölcsét. Ennyi idősen azt hiszem, már megérdemlem a pihenést” – mondta mosolyogva a zenész legenda, akinek a koncertjét hamarosan a rajongók is láthatják a mindiGO TV alkalmazás segítségével.

Szörényi Levente: Mi 97 évig élünk

Szörényi Levente: Mi 97 évig élünk

Közzétette: Borsonline – Bors Szórakoztató Napilap – 2020. október 18., vasárnap

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?