SZTÁR

Õrangyalok ligája a Mikulásgyárban!

Több, mint egymillió forintot gyûjtöttek a sztárok a mélyszegénységben élő gyerekek számára.

December 7-én rendezték meg az Õrangyalok Napját a Mikulásgyárban.

Az eseményen fellépett többek között Zoltán Erika, Szandi, Dobrády Ákos, Radics Gigi, Kökény Attila, Bódi Csabi és a Children of Distance. Õket hallgatta mintegy 300 halmozottan hátrányos helyzetű 7 és 14 év közötti gyermek, akik az ország egész területéről érkeztek az eseményre.

A rendezvényen jótékonysági árverést is tartottak. Itt olyan értékes, sportolók és zenészek által felajánlott ereklyékhez juthattak a licitálók, mint például Juhász Roland, korábbi válogatott labdarúgó névre szóló egyedi stoplis cipője, melyet a nyári Európa-bajnokságra kapott, Dzsudzsák Balázs által dedikált címeres mez, Dávid Kornél, korábbi egyetlen magyar NBA-kosaras utolsó Chicago Bulls edzőtrikója, vagy éppen Király Viktor féltve őrzött kalapja.

A licitekből 1.290.000 Ft jött össze, amelyet az Õrangyalok Ligája a hátrányos helyzetben élő gyermekek kívánságainak megsegítésére költ.

Évente közel ötezer kézzel írt levelet és e-mailt kap a MikulásGyár. Emellett számos kívánság érkezik a Jövő Uniója Alapítvány által életre hívott Õrangyalok Ligájának postaládájába is. A MikulásGyár és az Õrangyalok Ligája szeptember 21-től hivatalosan is együttműködik annak érdekében, hogy minél több gyermek álmát teljesíthessék közösen. Természetesen, a két alapítvány továbbra is külön entitásként működik, de ezen a területen egyesítik erőiket a nemes cél érdekében. A most megszervezett napra olyan gyermekeket is hívtak, akik levélben kérték, hogy találkozzanak a sztárokkal. 

Az egésznapos rendezvényen aktívan szerepet vállalt az MVM Zrt., a Mikulásgyár 2016-os eseményének kiemelt partnere.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?