SHOWBIZ

Rendhagyó bulival ünnepelnek az ország legismertebb lemezlovasai

A három DJ legenda, Bárány Attila, DJ Junior és Hamvai PG idén 15 éve pörgeti a lemezeket az emblematikus rádióműsorban, ám nem ünnepelhet hatalmas bulival. Ám ők mégis megtalálták a módját annak, hogy méltóképpen emlékezzenek az elmúlt másfél évtizedre.
  • Szerző: Buster

A Disco’s Hit a rádiózás egyik legrégebbi és legismertebb brandje, a házigazda lemezlovasok pedig több százezer embert mozgatnak meg évente, az elmúlt másfél évtizedben milliók buliztak már a zenéikre. Idén mégsem ünnepelhetnek rajongóikkal, a vírushelyzet megakadályozta, hogy élőben játsszanak. Bárányék mégis kitaláltak egy megoldást, amellyel méltón megemlékezhetnek a kerek évfordulóról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Processed with VSCO with a5 preset

„Bulival idén nem ünnepelhetünk, de Juniornak volt egy jó ötlete, amit továbbfejlesztettünk úgy, hogy alkalmazkodunk a változásokhoz, a szabályokhoz. A Disco’s Hit a magyar rádiózás egyik legrégebbi, emblematikus brandjévé válik lassan. Erre nagyon büszkék vagyunk, és szeretnénk is megünnepelni. Az a tervünk, hogy december 5-én, szombaton este egy négy órás műsorral jelentkezünk a Rádió 1 hálózatán és közösségi felületein. Vendégeket nem hívunk, mi hárman fogunk sztorizgatni, mesélni, emlékeket feleleveníteni. Nem fogunk senkit bulizásra ösztönözni, de reméljük, hogy mindenki otthon, velünk együtt ünnepel majd. ’Stay at home’, tehát maradj otthon – ez lesz a jelmondatunk” – mesélte Bárány Attila.

Attila arról is szívesen beszélt, milyen emlékezetes élményei vannak ebből a másfél évtizedből, amelynek során egyszerre több tízezer embert szórakoztattak egy-egy buli vagy fesztivál alkalmával.

„Az első Disco’s Hit party mindenképp ezek közé tartozik. Akkor még nem tudtuk, mekkora erő van ebben a műsorban, és azt sem, hogy mekkora az érdeklődés. Ez volt az első hivatalos megjelenésünk. Este 8-kor indult a party, ahogy az adás is. Mire vége lett a tűzijátéknak, már 3000-en voltunk, ez így ment egész éjszaka, végül több mit 7 ezren gyűltünk össze. Nem volt külföldi sztárfellépő, csak mi heten, a kezdő csapat zenéltünk. Elképesztő hangulatú buli volt, már ott kimentem a közönség közé, fotózkodtam velük, pacsiztam a srácokkal, és ez azt hiszem, meg is alapozta a következő 15 évemet” – tette hozzá Bárány, aki a többiekkel együtt alig várja, hogy újra biztonságos körülmények között találkozhasson a rajongókkal.

Azok számára, akik nem szeretnének kimaradni az ünneplésből, a Rádió1 az éterben és közösségi felületein is élőben közvetíti a három legendás lemezlovas négy órás műsorát december 5-én este.

És ezeket olvastad már?