SZTÁRDZSÚSZ

Rubint Réka: Lassan vissza kell vennem a tempóból

Rubint Réka sportteljesítménye gyakorlatilag a hihetetlen kategóriát súrolja, hiszen aligha akad nála többet és keményebben edző híresség idehaza. Persze az ő ereje is véges...
címkék:
  • Szerző: Buster

Rubint Réka túlzás nélkül korunk szuper nője hiszen hetente legalább 4-5 alkalommal edz, emellett több alkalommal órát tart, illetve rendszeresen szervezi az alakreform táborokat, amelyeken szintén nem pihen. És persze arról sem feledkezhetünk meg, hogy háromgyermekes családanyaként otthon is helyt kell állnia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: LifeTV

A fitneszlady 42 éves és még ma is huszonéveseket megszégyenítő módon bírja a tempót. Ugyanakkor tisztában van vele, hogy előbb, bár inkább utóbb vissza kell majd fognia magát, hiszen ezt a terhelést képtelenség az idők végezetéig „büntetlenül” megúszni. Rubint Réka erről is beszélt szerda reggel a LifeTV Ébredj velünk! című műsorában.

„Lassan el kell gondolkodnom azon, hogy kicsit visszább vegyek a tempóból, mert néha azért érzem, hogy üzen a testem. Legutóbb az egyik órám közben gondolta úgy vádlim, hogy neki most egy kicsit elég”- mondta a stúdióban Rubint Réka, aki azt is elárulta, hogy neki is van edzője, akihez hetente több alkalommal is eljár, számára ugyanis az órák mellett ez jelenti a feltöltődési lehetőséget.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?