Létrehozva: 2021.04.04.

Sasvári Sándor a feleségétől tanult meg veszekedni

Sasvári Sándor és felesége 25 éve élnek kiegyensúlyozott kapcsolatban. Ami bizony annak is köszönhető, hogy a színészt szinte lehetetlen kihozni a sodrából.

Sasvári Sándor idilli környezetben él családjával Csömörön a kedvenc lováról elnevezett lovardában, ahová 21 évvel ezelőtt végleg kiköltöztek. Ez az a hátország, ami a koronavírus világjárvány okozta nehéz helyzeten átsegíti a színészt, hiszen folyamatos elfoglaltságot és bevételt is jelent a számára.

Sasvári Sándor és családja 2000-ben költözött ki végleg a lovardába Fotó: Ripost/Szabolcs László

„Szerencsések vagyunk”

„Borzalmas, ami most van! Eszem ágába sem jutott, hogy ez valaha megtörténhet, de megtörtént és most mi is ezt próbáljuk átvészelni. Persze szerencsések vagyunk, hogy nem egy városi lakásban, hanem itt, közel a természethez élhetünk. El tudjuk foglalni magunkat a lovakkal, kutyákkal és macskákkal. Szerencsére az istálló tele van, mivel bértartással is foglalkozunk, illetve a bérlovaglást sem kellett leállítani”- kezdte a Ripost-nak a színész, aki azért is szerencsésnek érezheti magát, amiért 25 évvel ezelőtt mellé sodorta az élet Ildikót, aki osztozik vele a lovak iránt érzett szenvedélyében is.

Sasvári Sándor és felesége is rajonganak a lovakért Fotó: Ripost/Szabolcs László

„Nincsenek legyőzhetetlen akadályok”

„Huszonöt év nagy idő, amiben voltak fentek és lentek egyaránt, de ha sikerül a szeretetet és a szerelmet folyamatosan táplálni, akkor nincsenek legyőzhetetlen akadályok. Ildikó tizenhat évvel fiatalabb nálam, ami szerintem több szempontból is ideális. Jót tesz az agilitásomnak, ő a stylistom és az edzőm is, vagyis nem engedhetem meg magamnak, hogy mellette eltunyuljak. Ugyanakkor fontos metszéspontja az életünknek a lovak és a természet szeretete” - mesélte Sasvári Sándor, akiről felesége egy meglepő titkot is elárult.

Fotó: Ripost/Szabolcs László

„Sándor egy birkatürelmű ember”

„Nagyon könnyű vele az élet, bár én eleve egy igen toleráns ember vagyok, de tényleg nincs sok dolog, amit tolerálnom kell nála” - kezdte Ildikó, aki mindössze 19 éves volt, amikor a Rock Színházban megismerkedett a sármos színésszel, akivel mint mondja, egyszerűen nem lehet összeveszni. „Előfordulnak nálunk is brazil szappanoperába illő hangos jelenetek, de azokat főleg én adom elő. Ma már persze őt is ki lehet hozni a sodrából nagy nehezen, de régen ez gyakorlatilag lehetetlen volt. Ha én veszekedtem, ő akkor nem emelte fel a hangját sosem. Mára már egy picikét tanult tőlem ezen a téren, de még mindig egy birkatürelmű ember, amit nagyon szeretek benne”- árulta el Ildikó, aki úgy véli, hogy a kezdeti nehézségek kovácsolták őket szétválaszthatatlan párossá 25 évvel ezelőtt.

Fotó: Ripost/Szabolcs László

„Még fűtésünk sem volt”

„Fontos, hogy egy pár együtt tudjon túljutni az élet adta nehézségeken és mi ebben a mai napig jók vagyunk. Annak idején, amikor megvettük ezt a területet, építettünk egy istállót, amiben egyetlen aprócska szoba volt. Abban kezdtük meg a közös életünket. Még fűtésünk sem volt, így Sándor az első telünk minden hajnalán, alsónadrágban hasogatta a fát, hogy mire én felébredek, befűtsön a cserépkályhába”- emlékezett vissza közös életük első szakaszára az asszony.

Az akkori istálló még ma is áll és persze megvan az a szoba is, amit Sándor és Ildikó szerelmének tüze fűtött a hideg téli éjszakákon.

Fotó: Ripost/Szabolcs László

Irigylésre méltó környezetben él a Sasvári család.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tizenöt méteres óriáskígyó tartotta rettegésben Indiát

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

mindmegette.hu

9 házi lagzis sütemény, amivel rengeteget spórolhatsz a frigy költségein

hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

origo.hu

Első gyerekét várja a Jóban Rosszban egykori színésznője

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

magyarnemzet.hu

Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője