SZTÁRDZSÚSZ

Norbihoz fordult Bagi Iván: Már nincs az a gyógyszermennyiség, ami elég lenne

Schobert Norbi komolyan vette a humorista viccesnek szánt kérését, és segít abban, hogy Bagi Iván egészsége helyreálljon.
  • Szerző: Buster

Bagi Iván néhány napja egy viccesnek szánt válasszal reagált Schobert Norbi újabb szállóigévé vállt mondatára. Ebből végül az lett, hogy a fitneszguru felajánlotta a segítségét, így kezdetét vette egy újabb sztárátalakulás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bagi Iván fogyni akar

Bagi Iván 25 kilótól szeretne megszabadulni Schobert Norbi segítségével (Fotó: Sulyok László / Ripost)

„Öt éve vagyok hipertóniás”

Bagi Ivánnak egyébként valóban szüksége van Schobert Norbi segítségére, hiszen mint mondja, a maga 100 kilójával valóban elérte a „vágósúlyt”, hiszen nem izomból pakolt magára plusz 25 kilót. Ráadásul hipertóniás is, vagyis magas vérnyomással küzd.

„A szüleim is magas vérnyomásosok voltak, szóval meglehet, hogy genetikai hajlamom van rá, de tény, hogy a súlyom sem éppen ideális, így vastagon benne van a pakliban, hogy a probléma ebből fakad. Tény, ami tény, 40 éves koromtól, vagyis öt éve vagyok hipertóniás. Azóta szedek gyógyszert, de mára már nincs az a mennyiség, ami segítene, így tényleg Norbihoz fordultam, aki szerencsére meghallotta a humorba csomagolt segélykiáltást és jelentkezett” – kezdte a -nak a humorista, aki már bele is vágott az Update programba.

„Ha Norbinak sikerül, akkor ő tényleg egy csodatevő!”

„Konzultáltam Norbival és már el is kezdtem az általa javasolt étrendet enni. Kicsit szkeptikus vagyok, de sok ismerősöm mondta nekem, hogy a módszer működik, ha betartom a szabályokat, így reménykedem. Tíz éve próbálok lefogyni, de egy deka nem sok, annyi sem ment le rólam, szóval ha Norbinak sikerül, akkor ő tényleg egy csodatevő manus” – tette hozzá Bagi Iván, aki mostantól folyamatosan jár majd Norbihoz tanácsadásra és persze mérlegelésre is, hogy nyomon követhessék a súlyvesztés folyamatát. Mindketten ígérik, hogy ezeket a találkozásokat megosztják majd a követőikkel, hiszen mindketten szeretnék, ha Iván példája többeket is felrázna és arra buzdítana, hogy elinduljanak az egészséges életmód, és a fogyás útján.

„Nagyon fontos lenne, ha minél többen megértenék, hogy a súlyproblémákkal nem szégyen szakemberhez fordulni. Mindenkinek egy élete van és nem szabad hagynunk, hogy az elhízás miatt tönkremenjünk, hiszen kevés az időnk, és hát nem szerencsés, ha magunk rövidítünk rajta” – szögezte le a humorista.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?