SHOWBIZ

A földön zokogott, percekig sírt az Exatlon első kiesője

Bencsik Lili és Török Lívia kényszerült párbajozni a bennmaradásért az Exatlonban.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Bencsik Lili és Török Lívia kényszerült párbajozni a bennmaradásért az Exatlonban. Bár utóbbinak volt a gyengébb statisztikája, úgy tűnt, jobban koncentrál, ügyesebben dob.

Izgalmasan alakult a folyatás, mert a vert helyzetből Lili felállt, két pontot hozott hirtelen, ezzel megint minden nyitott volt, 1-1 élete maradt a versenyzőknek.

Nyilván elsőnek kiesni, egy hét után hazamenni különösen rossz, pláne, ha valaki több hónapos dominikai léttel számolt. Végül Lívia jobban összpontosított, a korongok hajigálása jobban ment neki, így ő maradt játékban – Bencsik Lili a földre rogyva sírt egy darabig, a társak pedig vigasztalni próbálták, nem sok sikerrel.

„Sajnos egy kicsit gyenge voltam ehhez a játékhoz úgy érzem. Úgy gondolom, senki sem számított erre, és emiatt egy kicsit haragszom is Líviára, amiért ki is emelte, hogy ő itt most magáért futott, és nem a csapatért” – mondta a kamerák előtt az interjúban.

„Úgy gondolom, hogy mindig a csapatért kell futni, kivéve a párbajt, és nem tudom, hogy mennyire fogja ezt az érzést megtapasztalni. Nagyon remélem, hogy most már felhúzta magát. Ha nem, akkor esküszöm visszajövök Dominikára, és megverem” – tette hozzá nevetve.

címkék:
És ezeket olvastad már?