SHOWBIZ

A kereskedelmi tévé tette ismertté Gubík Ágit

Gubík Ági kevesebb, mint fél év alatt lett egy ország és a szakma kedvence is, ugyanis kiosztották a Televíziós Újságírók díját és a színésznő nyert.
  • Szerző: Ripost

Gubík Ági olyan nagy neveket utasított maga mögé, mint Molnár Piroska és Csákányi Eszter, hiszen a legjobb sorozatszínész kategória női győztese ő lett. A színésznő tavaly óta állandó szereplője az RTL Klubon futó legnépszerűbb napi sorozatnak, a Barátok köztnek.  

Beütött a siker

Kalamár Tamás a Barátok közt akkori producere, miután jó érzékkel kiválasztotta a színésznőt Áginak, Berényi Ágnes figurája hozta meg az igazi sikert. A szakma is felfigyelt a tehetségére és elismerték alakítását, így ha a Hacktionnel nem is, de a Barátok közttel már nyert a színésznő. Ági emellett filmekben és számos színházi darabban is megmutatta tehetségét a magyar és a szlovák közönségnek egyaránt.

Nem hitte, hogy nyerhet

A díjátadón Ági az esélytelenek nyugalmával üldögélt, ezért nagyon meglepte, és egyben meghatotta a szakmai zsűri döntése, amely különféle szak- és hírmédiumok munkatársaiból állt. A szappanoperában alakított konzervatív karakterét meghazudtoló szexi miniszoknyában köszönte meg a díjat.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?