SHOWBIZ

A visszavonulásról beszélt Szandi: A színpadról megyünk meghalni

Az énekesnő Csonka Andrással, Nagy Feróval és Pásztor Annával beszélt az ATV műsorában arról, meddig érdemes a pályán maradni.
címkék:

Minden előadóművész életében eljön az idő, amikor elgondolkodik azon, meddig érdemes még a színpadon maradni. Az ATV-n futó #Bochkor vendégei erről is beszélgettek a vasárnap esti adásban.

Nagy Feró szerint annak, aki már nem néz ki jól és nem tud énekelni sem, érdemes elgondolkodnia a visszavonuláson.

Fotó: ATV

„Ha olyan előadót látok, aki öreg, kopasz és már énekelni sem tud, arra azt mondom, szánalmas. Sosem bántanék meg ezzel senkit, csak a mellettem levőnek suttogom el” – mondta el a műsorban Nagy Feró, akinek a gondolataihoz Szandi is hozzászólt.

„Mi a színpadról megyünk meghalni szerintem. Nem tudom máshogy elképzelni. Egy előadóművész érzi, ha nevetségessé válik” – fogalmazott az énekesnő.

„Nem az előadó hal meg, hanem a tűz benne. Húszévesen is abba lehet hagyni karriereket, mert kialszik a tűz, és az emberek nem mennek oda melegedni. A színpadon olyan energiákat kapsz, amiben jó sütkérezni. Ha az ember lelke egy fiatal kölyök, akkor odamegy hozzá a közönség nyolcvanévesen is. Kóborral beszéltem, ő azt mondta, hogy megfogadta, ha Mick Jagger visszavonul, akkor ő is. 'De ez nem akarja abbahagyni!' mondta Kóbor” – mesélte nevetve Pásztor Anna.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?