SHOWBIZ

Az irodája előtt várta a fekete autó Lagzi Lajcsit, nem véletlenül

Óriási meglepetést okozott, hogy Galambos Lajost rejtette a kukorica jelmez a Nicsak, ki vagyok? első adásában. A trombitás egy tőle kissé távol álló Justin Timberlake dallal rukkolt elő, és nem is gondolta volna, hogy Pápai Joci egyből felismeri a járását.
  • Szerző: Doris

Galambos Lajos számára óriási kaland volt a Nicsak, ki vagyok? még akkor is, ha körültekintő és átgondolt szervezést igényelt, hogy titokban tartsa: ő lesz majd a kukorica.

Fotó: TV2

A családja elől ugyanis mélyen el kellett titkolnia, mire készül! Lajcsi szerencsére elég leleményes volt, mindig azt mondta otthon, hogy tévéfelvételre megy, felesége és gyerekei nem is sejtettek semmit, hiszen ez egyébként is gyakran előfordul. Igen ám, de az roppant feltűnő, sőt, kissé tán ijesztő is lett volna, ha a versenyzőket szállító, nagy fekete autó begördül Lajcsi háza elé. A zenésznek így ki kellett találnia egy alternatív megoldást!

Fotó: TV2

„Úgy oldottam meg, hogy nem a házam közelében, hanem egy köztes helyen, az irodámnál szálltam be észrevétlenül a lesötétített ablakú, fekete autóba. Ott is kellett átöltöznöm, olyan volt, mintha egy filmbe csöppentem volna. Itthon aztán volt nagy meglepetés, amikor lelepleződtem. Persze sajnálom, hogy ilyen hamar véget ért a kaland, mert számtalan dal volt még a tarsolyomban! Többek között egy Louis Armstrong-sláger és egy operarészlet is” – újságolta a -nak Lajcsi.

Fotó: TV2

Az 59 éves muzsikus nem tagadta, fizikailag megterhelő volt a szereplés, hiszen bár rendkívül rutinosan mozog a színpadon, soha életében nem lépett még fel egy több kilós kukoricajelmezben.

„Nem kertelek, ez a része valóban nem volt egy sétagalopp. Nem is láttam rendesen és levegőt is alig kaptam, de büszke vagyok magamra, hogy megcsináltam” – jelentette ki.

Lajcsi „vesztét” saját bevallása szerint az okozhatta, hogy igen gyakran összefut Tatán Pápai Jocival, így talán nem is meglepő, hogy az énekes felismerte őt a jellegzetes járásáról.

A dobolás volt a szuperképessége

A Nicsak, ki vagyok? második évadának újítása és egyben különlegessége, hogy minden rejtélyes versenyzőnek van egy úgynevezett szuperképessége, azaz egy hobbi, amit nagyon szeret. Lajcsinak ez a dobolás volt, hiszen imád ütőhangszeren játszani.

 

És ezeket olvastad már?