SHOWBIZ

Azt beszélik, koronavírus miatt nem lépnek színpadra a Dancing with the Stars-ban

A csatorna egyelőre hallgat a részletekről, a Ripost azonban úgy tudja: koronavírus-fertőzés ütötte fel a fejét a stábban... Most mindenki találgat, kik nem lépnek szombaton színpadra.
  • Szerző: BDF

Szinte sokkolta a nézőket a TV2 rendkívüli bejelentése! A csatorna csütörtökön este hozta nyilvánosságra, hogy két páros nem lép a színpadra a szombati Dancing with the Stars-ban! „Hogy kik azok, és hogy mi történt, szombat este kiderül” – fogalmaztak sejtelmesen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rögtön elindult a találgatás, hogy kik és miért nem szerepelnek a műsorban. A Facebookon és az Instagramon sérülésekről és a Sztárban Sztárhoz hasonlóan koronavírus-fertőzöttségről pletykálnak. Ráadásul már több sztárversenyző neve is felmerült a rajongók között, mint Gabriela Spanic vagy Noszály Sándor, ám egyelőre mindenki a sötétben tapogatózik.

Fotó: TV2

A megpróbálta kideríteni a részleteket, és talán a nézők nem is járnak messze a megoldástól. Folyosói pletykák szerint többen elkapták a koronavírust, de más okok is közre játszhatnak a távolmaradásukban.

A legtöbben Gabriela Spanicra gyanakodnak, ami érthető is lenne, hiszen élete legnehezebb napjait éli. Gaby pontosan egy hete kapta a borzalmas telefonhívást, hogy elhunyt az édesanyja. Bár a héten azt nyilatkozta, hogy folytatja a műsort, nem kizárt, hogy a gyász miatt lelkileg mégsem tudta összeszedni magát ahhoz, hogy kamerák elé álljon és újra mosolyogjon.

Fotó: Keller Mátyás, Ripost. A képen: Gabriela Spanic, Andrei Mangra

Noszály Sándor neve is felmerült a lehetséges párosok között. A teniszedző éppen a múlt heti adásban szenvedett táncbalesetet. Könnyeivel küszködve próbálta palástolni kínzó fájdalmát a produkciója közben, miután becsípődött a gerince. Könnyen lehet tehát, hogy sérülése miatt kell kihagynia a harmadik adást.

Fotó: Keller Mátyás, Ripost. A képen: Noszály Sándor, Mikes Anna

Rajtuk kívül még más sztárversenyző neve is felvetődött, aki „eltűnt” a közösségi oldalakról. Osvárt Andi eddig folyamatosan beszámolt a próbafolyamatokról, de három napja semmit sem tett közzé.

Osvárt Andinaka Facebookján sem az Instagram-oldalán nincs friss bejegyzés. A többi páros vele szemben aktív az oldalaikon és igyekeznek a nézőket szavazásra bírni…

Fotó: Keller Mátyás, Ripost. A képen: Osvárt Andrea, Suti András

A részletekkel kapcsolatban megkérdeztük a TV2-őt, ám a felsorolt neveket sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták és az okokról sem nyilatkoztak. Ma este mindenesetre kiderül, hogy mi történt és az is, hogy ennek milyen következménye lesz.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?