SHOWBIZ

„Valamiért nem sikerült pontot hoznom” – újabb mélyponton a Bajnokok

A hétfői villajátékban alulmaradtak a Bajnokok, 10:7-re ugyanis a Kihívók nyerték meg a napot. Így vélekedtek erről a játékosok.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Bajnokok 3 hét után újra a faházba kényszerültek, ugyanis az Exatlon hétfői villajátékát 10:7-re bukták el a Kihívókkal szemben. Halász Vivi az elmúlt napokban nagyon jól teljesített, azonban hétfőn 5 futam ment el rajta. A Bajnokot nagyon megviselte, hogy nem tudott pontot szerezni a csapatának, azonban a pirosak nem hibáztatták őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Halász Vivien öt pontot bukott a Bajnokoknak

Halász Vivien öt pontot bukott a Bajnokoknak (Fotó: TV2)

„Próbáltam megtalálni, hogy mi lehetett a gond, mert úgy érzetem, hogy beletettem mindent a futamokba. A kirakós alatt próbáltam megnyugodni, majd pontosan célozni, de valamiért nem sikerült pontot hoznom, előfordul egy-egy ilyen nap. Nagyon jól esett, hogy Zozo és a többiek sem hibáztattak. Persze rosszul esett, hogy nem tudtam hozzájárulnia csapat teljesítményéhez, ahogy szerettem volna, de ezt le kell tudnom zárni és elengedni, mert a következő napra kell koncentrálnunk” – mondta a -nak Vivi.

Jósa Dani: Megtettem, amit tudtam

A vereség után Danit azonban kritikával illették a társai. Szerintük a Bajnok túl könnyelműen fogadja a vereséget, illetve túl közvetlen a Kihívókkal is.

„Szerintem attól függetlenül, hogy ki milyen színben játszik, ugyanazzal a céllal van itt. Mindenki szeretne minél tovább itt maradni és nyerni. Ők nem az ellenségeink, csupán az ellenfeleink, nyilván nem ismerjük úgy egymást, de az, hogy a pályán esetleg gratulálok nekik, vagy közvetlenebb vagyok, nem hiszem, hogy eredményez bármilyen hátrányt” – kezdte lapunknak Dani, aki úgy érzi, ő mindent megtett a siker érdekében, hiszen két pontot is hozott a csapatának.

„Veszteség esetén próbáljuk levonni a tanulságokat és magunk mögött hagyni az adott napot, ettől még nem vagyok könnyelmű és nem szeretek veszíteni, meglepett, hogy a többiekben ez így csapódott le. Én két pontot hoztam a csapatnak, szerintem ez egy jó meccs volt, persze nem sikerült behúznunk a győzelmet, de én megtettem, amit tudtam. Én igyekszem ezt magam mögött hagyni, és a következő napra fókuszálni” – tette hozzá.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?