SHOWBIZ

Berkinek kezd elege lenni A Nagy Duettből

Az izomceleb láthatóan már képtelen tolerálni a zenés mûsor zsûrijének kritikáit, és valószínûleg hamarosan vissza is vág nekik.
  • Szerző: The_M

Berki Krisztiánt lehet utálni vagy szeretni, de azon nehéz vitatkozni, hogy próbálja magából a maximumot kihozni. Legyen szó gyúrásról, arcoskodásról vagy éppen A Nagy Duettről.

Tudja ő, hogy nem tud énekelni, de igyekszik adásról-adásra hozzáadni a szórakoztatófaktort Fésűs Nelly profizmusához. A végeredmény megítélése persze ízlésfüggő, de a műsor zsűrije kicsit mindig negatív vele szemben.

Zenei szempontból egyértelműen értékelhetetlenek  Berki mutatványai, de ettől függetlenül az infantilis szórakoztatásban profik. Viszont ezt ritkán emeli ki Szulák Andrea, Kasza Tibi és Cooky hármasa. Inkább csak keményen alázzák. Ez pedig láthatóan rosszul esik az izomcelebnek. Olyannyira, hogy a vasárnapi adásban meg is akarta dobálni őket gumikacsákkal. Sőt, láthatóan kezd elege lenni az egészből.

Feladni nyilván nem fogja, mert azzal nem lehet nagyképűsködni. De azon nem lepődnénk meg, ha ezentúl visszafogottabban próbálná meg sokkolni a nézőket A Nagy Duettben. Vagy egyszerűen csak botrányt okoz majd egy kemény visszaszólással.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?