SHOWBIZ

Kiderült, mihez kezdett a műsor után az Exatlon Hungary tavalyi győztese

Böjte Dave Az Exatlonról szakszerűen című műsorban mesélte el, mi lett vele azután, hogy megnyerte az Exatlon második évadát.
  • Szerző: Ripost

Böjte Dave tavaly emelhette magasba az Exatlon Hungary serlegét, ugyanis a hónapokon át tartó küzdelemben ő vívta ki magának a legjobb férfi versenyzőnek járó elismerést. A serleg mellé 15 millió forint is járt, és hírnév is, amit Dave a mai napig nehezen szokott meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az exkihívó elárulta, mivel telnek mostanában a napjai, és arra is fény derül, hogy elköltötte-e a 15 milliós fődíjat.

Böjte Dave még nem költötte el a nyereményét

Böjte Dave még nem költötte el a nyereményét
Fotó: TV2

„Zajlik az élet. Az Exatlon után pár hónapra visszamentem dolgozni a pékségbe. Ott kellett hagyjam. Most szállítói munkát végzek. Tisztítószereket szoktunk kivinni. Ez a munkám, és nagyon szeretem. Imádok vezetni, és sok emberrel találkozhatok” – fogalmazott Böjte Dave.

Rajonganak érte a nők

Az Exatlon után szinte csak úgy tapadtak a nők a Kihívóra. Dave sejtette, hogy a tévés szereplése után felkelti majd a lányok figyelmét, de arra nem számított, hogy ennyien fogják megkeresni.

„Az a helyzet, hogy a lányok ledarálnak. Nem vagyok egy nagy csajozógép, ráadásul a hírnévhez egy nagyobb összeg is járt a győzelem után. Így azért nehezebb csajozni. Sok normális lánnyal dumálgattam, de jelenleg nem a párkeresés a prioritás az életemben” – árulta el.

Nem herdálta el a 15 millió forintos nyereményét

Böjte Dave egyelőre még egy fillért sem költött el a fődíjból. Az összeget berakta a bankba, és szeretne belőle egy lakást venni.

„A nyeremény összegét beraktam bankba. Az elmúlt időszakban rengeteg lakást néztem meg, de nem egyszerű megtalálni az álomotthont” - mondta Dave, aki úgy érzi, teljesen megváltoztatta őt az Exatlon.

És ezeket olvastad már?