SHOWBIZ

Bombázóra gyúrta magát a híradós riporternő

Meglepő és csodálatos átváltozáson ment keresztül az egykori híradós. Tökéletesre gyúrta a testét, és azóta versenyeket nyer.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Profi fitneszversenyző lett Szentpéteri Eszter, akit a HÍR TV, majd a köztévé riportereként ismerhettek meg a nézők. Az egykor átlagos testalkatú nő élete 2012-ben vett új irányt. Rendszeresen edzeni kezdett, mert elégedetlen volt a testével.

Életemben akkor voltam a legkövérebb, egyetlen nyár alatt tíz kilót szedtem fel. Addig mindig csak tavasszal mentem le az edzőterembe, hogy pánikszerűen felkészüljek a bikiniszezonra

– mondta a Borsnak a híradós, aki ezután hetente háromszor edzett, és leadott tizenhárom kilót.

 Arra, hogy versenyezzen, nem is gondolt, míg két és fél évvel ezelőtt egy edzőteremben megismerte az egykori Hip Hop Boyz tagját, Kalocsai Krisztiánt. Az ő javaslatára kezdett el felkészülni, majd tavaly májusban elindult első versenyén. Az egyik kategóriában rögtön a hatodik, pontszerző helyen zárt.

Bár azóta felszedett tíz ki­lót, ezt tudatosan tette: időlegesen át kellett állnia a szénhidrátban és húsban jóval gazdagabb, férfiaknak szóló test­építő-étrendre. Hamarosan újra visszatér a diétához.

.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?