SHOWBIZ

Botrány az X-Faktorban: Kiakadtak a magyar énekesek a döntés miatt

A kommentelők is lázadoznak!
  • Szerző: Doris

Óriási visszhangot váltott ki, hogy az X-Faktor egyik nagy reménysége, Mohácsi Anett kiesett a Mentorházból és nem jutott be a döntőbe. A kommentelők mellett Oláh Gergő, valamint a Sztárban Sztár leszek! első szériájából megismert Farkas Sándor Lajos is mélyen felháborodott a döntés miatt.

Botrány az X-Faktorban? Kiakadtak a magyar énekesek a döntés miatt

Fotó: Facebook

„Brutál, világszínvonalú éneklés több fordulón keresztül, nagyon erős sztori. Aztán az izgulás miatt jön pár hamis hang és bukta? Ez egy brutál stresszes helyzet, én konkrétan az ájulás szintjén voltam a Mentorházban... Szerintem arra való a mentor, hogy megtanítsa ezeket legyőzni, megfelelő dalt, megfelelő hangnemet választani, biztatni, motiválni... stb... és szerintem ezt Laci meg is tudta volna adni Anettnak... Nagyon sajnálom, hogy a Mentorokra bízta. Mohácsi Anett, fel a fejjel, fogunk még hallani rólad” – fogalmazott Oláh Gergő.

Farkas Sándor Lajosnak még markánsabb véleménye volt!

„Na, akkor most szeretnék kifakadni! Egy ilyen énekesnőt, mint Mohácsi Anett, kitenni az X-Faktorból, egy borzalmas rapperrel szemben, undorító és teljes mértékben szakmaiatlan! Hol van a tehetség, a hang szerepe ebben a szennyben? A táborban olyat énekelt, hogy már azzal megérdemelte volna az élő show-ba jutást. Eggyel több ok, hogy ne nézze az ember ezt a szégyenletes 'zenei' tehetségkutatót. Megjegyzem, sem zene, sem tehetség nincs a műsorban” – háborgott a fiatal énekes, a kommentelők pedig osztották a véleményét.

A Sztárban Sztár leszek! felfedezettjét az bőszítette fel ennyire, hogy Anett helyett a rapper Mardoll jutott tovább, akit a csatorna már gyakorlatilag „kipróbált” más műsorokban is, és népes követőtáborral rendelkezik a neten. Vagyis őt már nem kell felépíteni a képernyőn és a közösségi oldalakon, ellentétben Anett-tel. Csak így máris nem a tehetségkutatás a céljuk, és tesznek a saját nézőikre is.

Neked mi a véleményed?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?