SHOWBIZ

Botrányba fulladt a színész családi keresztelője, összecserélték a gyerekeket

Koncz Gábor nagyon óvatos lett a keresztelők terén, mostanában ő is kiveszi a részét a szervezésből. Nem szeretné, ha ismét összecserélnék a gyerekeket.
  • Szerző: Ripost

Koncz Gábor nagyobbik unokáját, Regina lányának csemetéjét, Lilit nemrég megkeresztelték. A színész mindenképpen ki akarta venni a részét a szervezésből, nem akarta, hogy ismét botrányba fulladjon a családi keresztelő, mint ahogy korábban egyszer már megtörtént.

"Megtiltottam, hogy egy másik gyerek is ott legyen, ugyanis régebben, a sógorom fia keresztelőjén, a mama szervezésében öt gyerek volt egyszerre.

A pap összecserélte a neveket, így lett a gyerek Laci helyett Etel.

Már amikor láttam, hogy öt karon ülő gyerekkel érkeznek, tudtam, hogy gubanc lesz. Főleg akkor lettem ebben biztos, amikor megláttam a papot, aki vagy szenilis, vagy túl szórakozott lehetett. Mind más nevet kapott, mind ami meg volt beszélve.

Amikor a sógorom fiára azt mondta, hogy Etel, ránéztem a mamára, hogy mama, itt a gubanc. Õ meg úgy nézett vissza rám, hogy majdnem megnyílt alattam a föld. Amit az atya mond, az szentség. Így lett a fiú Etel" - mesélte a Blikknek a színész.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?