SHOWBIZ

BRÉKING a LifeTV-nél: ez a hír jött Demcsák Zsuzsáról!

Augusztus 31-én indul a LifeTV délutáni talk-showja, a BRÉKING! A mindennapi élet izgalmas, nemegyszer végletesen megosztó témái, leplezetlen vélemények, parázs viták, sztárvendégek és váltásban öt kiváló műsorvezető: Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve!
  • Szerző: ripost

Sokakat foglalkoztató, éppen aktuális vagy már nagyon is régóta napirenden lévő témákról alkotott sarkos vélemények csapnak össze egymással a LifeTV vadonatúj, sajátgyártású talk-showjában, a BRÉKINGben!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az augusztus 31-én startoló, hétköznap délutánonként képernyőre kerülő műsort párban, de időről-időre változó felállásban Demcsák Zsuzsa, Holdampf Linda, Várkonyi Andrea, valamint Berki Krisztián és Hajdu Steve vezeti.

Fotó: Life TV

A műsorvezetők minden adásra összeválogatják a számukra éppen legérdekesebb, legmeghökkentőbb, legmegosztóbb cikkeket, videókat és témákat, amelyekről aztán meghívott vendégeikkel együtt kendőzetlenül elmondják a véleményüket, és bátran megfogalmaznak olyan gondolatokat is, amelyeket bár sokan osztanak, mégsem mernek kimondani...

A BRÉKING arcai nem kevesebbet ígérnek, mint hogy szókimondó stílusukkal alaposan felkavarják az állóvizet, s ha kell, a végletekig elmennek a saját igazukért.

Megosztó témák, őszinte vélemények és kíméletlen viták. BRÉKING – Augusztus 31-től minden hétköznap délután a LifeTV-n!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?