SHOWBIZ

Dagad a botrány: Maszkot sem visel az RTL cigányozó sztárja

Még javában zajlik az RTL Klub botránya, máris egy újabb van kibontakozóban!
  • Szerző: Ripost

Bár az RTL Klub saját kampányában rendre felhívja a figyelmet a maszkviselés fontosságára, a jelek szerint a szereplőitől valamiért mégsem várta el a szabályok betartását. Legalábbis a Házasodna a gazda botrányos előéletű „gazdájától” biztosan nem…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy tűnik, a maszkviselés nem az erőssége Vincze Bettinek. A műsor csütörtök esti adásában maszk nélkül sétálgatott párjával a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ahová egyébként a vírus kirobbanása óta csak maszkban lehet belépni.

Fotó: RTL

Az adásba került felvételeken egyébként jól látszik, hogy a szereplőkön kívül mindenki betartja a szabályokat…

Fotó: RTL

Nemrég a vette észre elsőként, hogy a Házasodna a gazda szereplője, Vincze Betti Ózd jobbikos polgármesterének egykori kabinetfőnöke. Ő volt az, aki 2012-ben a Facebook-posztjában gépfegyverrel akart cigányokra vadászni.

Az RTL Klub egyébként Vincze Betti botrányának kirobbanása óta lapít. A V4NA nemzetközi hírügynökség kérdésére, miszerint egy cigányellenes szereplőből belefér-e sztárt csinálni, ez idáig sem válaszoltak, és bocsánatot sem kértek.

Az International Roma Right jogvédő szervezettől Wolf Béla nyilatkozott, szerinte az RTL Klubnak menesztenie kellett volna a nőt, vagy inkább adásba sem engedni – de azóta sem történt semmi. „Ez negatív az ő részükről. A hölgynek pedig nem kellett volna szerepelni. Hogy utólag megköveti a népünket, az már mellékes dolog„ – vélte.

És ezeket olvastad már?