SHOWBIZ

Dancing with the Stars: Ettől retteg a visszatérő Marsi Anikó

Marsi Anikó sikerrel vette a Dancing with the Stars első két élő show-ját, ám a harmadik adás előtt kiderült, hogy elkapta a koronavírust. A Tények híradósa 10 napra karanténba került, és bár a szombati adásra meggyógyult, mindössze két napja volt, hogy megtanulja a könnyűnek nem nevezhető koreográfiát!
  • Szerző: Doris

Nehéz helyzetbe került Marsi Anikó!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás, Ripost

A Tények híradósáról a múlt héten derült ki, hogy elkapta a koronavírust, ezért hiányzott a táncparkettről a Dancing with the Stars harmadik élő show-jában. Marsi saját bevallása szerint elképesztően meglepődött azon, hogy pozitív lett a tesztje, ugyanis semmilyen tünetet nem produkált. Ennek ellenére természetesen követnie kellett a protokollt, és 10 napra önkéntes karanténba kellett vonulnia, ami azt jelenti, hogy kissé kiesett a ritmusból. Anikó számára csütörtökön véget ért a karantén, és visszatérhet a gigashow-ba. Igen ám, de mindössze két napja volt megtanulni a cseppet sem könnyű koreográfiát!

„Amint látjátok, szerencsére bőven volt időm kialudni magam. Más választási lehetőségem nem is volt, hiszen a karanténidőszakot ki kellett töltenem. Bár semmilyen tünetem nem volt, otthon kellett maradnom. Azzal foglaltam el magam, hogy lépésről-lépésre leírtam a koreográfiát, és úgy próbáltam memorizálni” – mesélte Anikó a Mokka péntek reggeli adásában.

A sokoldalú híradós nem tagadta, retteg attól, hogy nem tud felkészülni, hiszen mindössze két napja volt arra, hogy megtanuljon egy teljesen új táncot! Ez egy profi számára is nehéz, nemhogy egy olyan versenyzőnek, aki a műsor előtt abszolút nem volt a parkett ördöge.

„Pénteken reggeltől egészen megvakulásig próbálni fogok, de így is félek, hogy nem fogok tudni megfelelően felkészülni. A partnerem, Szabó Gábor eddig sem volt velem túl kíméletes, így az sem hatotta meg, hogy bizony jó pár nap kimaradt. Persze annak örülök, hogy aranyos, nem szid össze és nem fogja a fejét, hogy már megint nem tudom, melyik a jobb lábam és melyik a bal” – nevetett Anikó, aki bízik benne, hogy a nehézségek ellenére sikerül majd lenyűgöznie a zsűrit és a nézőket.

Osvárt Andrea visszatérése még várat magára

Marsi Anikóval ellentétben Osvárt Andrea nem táncol szombaton a Dancing with the Starsban. A színésznőnek pénteken járt le a karanténidőszaka, ám mivel egyáltalán nem tudott próbálni, a negyedik élő show-ból is hiányozni fog.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?