SHOWBIZ

A Doktor Balaton színészei egy cipőben járnak: Mindketten szakítóban vagyunk

A Doktor Balaton két színésze, Gula Péter és Mészáros András a Mokkában számoltak be a sorozat folytatásáról és arról, milyen izgalmak várják a nézőket!
  • Szerző: ripost

Hétfőn vadonatúj részekkel folytatódik a Doktor Balaton. A TV2 sikersorozatában a legutóbbi rész óta számos kérdés maradt megválaszolatlanul, összeállításunkban annak járunk utána, mire számíthatunk az elkövetkezendő epizódokban.

Mi lesz Laci bácsi sorsa?

Az idős férfi az orvosától tudta meg, hogy egy gyógyszer mellékhatása miatt a fiatal éveitől kezdődően meddő volt, tehát András nem lehet az ő fia. Amikor erre ráébredt, a szívproblémákkal küzdő Laci bácsi rosszul lett az udvaron, majd ezt követően kórházba került. Vajon mi lesz vele a folytatásban? Javul az állapot vagy bekövetkezik a legrosszabb?

doktor balaton

Mindenki Laci bácsiért aggódik
Fotó: TV2

Hogyan alakulnak a szerelmi szálak?

Miután Leó és Zsóka újra egymásra talált, vajon lehet-e jövője a kapcsolatuknak, vagy Leó és Tina összejöhet még? És persze az is nagy kérdés, hogy mit szól Kornél, Zsóka ás Leó légyottjához. Meg tud bocsátani a polgármester asszonynak?

Leó és Bálint bunyózni fog?

Leót meglehetősen érzékenyen érintette, mikor szembesült azzal, hogy Tina Bálinttal vigasztalódik. Számonkéri az ügyvédet, amiért szerinte kihasználva a helyzetet, rámászott Tinára. Vajon meddig fajul a helyzet, sikerül Andrásnak megfékeznie a feldühödött férfit, vagy tettlegességre kerül sor?

doktor balaton

Király Attila alakítja Bálintot, aki az esze mellett lehet, hogy az öklét is használni fogja
Fotó: TV2

Megbukik-e a polgármester?

A folytatás nagy kérdései között van az is, vajon sikeres lesz-e Elemér polgármester-buktató akciója. És mindehhez esetleg köze van-e annak, hogy András egy titokzatos hívást kapott Elemértől, amikor épp Laci bácsi ágya mellett várta az orvosi diagnózist, az infarktuson átesett édesapjáról. Esetleg még az is megeshet, hogy András Elemérnek dolgozik? Az exállamtitkárnál bármi beleférhet, ha arról van szó, hogy elérje a céljait…

Megkapja a főhős az áhított boldogságot?

De az elkövetkező részekben arra is fény derül, van-e hosszú távon jövője Anna és András bimbózó kapcsolatának, vagy Doktor Balaton helye mégiscsak, Kriszta mellett van.

Hétfő reggel a Mokkában Gula Péter és Mészáros András beszéltek a sorozat folytatásáról.

„Mindketten szakítóban vagyunk, persze csak a sorozat szerint. Volt egy erős szexuális kapcsolatom a volt feleségemmel, jó hírt kaptunk, elmentünk a Hirtling Pista által játszott Károly villájába, és ott megtudtuk, hogy segít vízügyben, és mi ennek örömére mi egymásnak is estünk. A csajom még nem tudja, itt a spoiler helye, meglátjuk, mit hoznak az új részek” – fogalmazott titokzatosan Gula Péter.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

(via Metropol)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?