SHOWBIZ

Durva vírus támadta meg Gesztesi Károlyt, kórházba kellett mennie!

A színész több másik versenytársával együtt ágynak esett, és olyannyira rosszul volt, hogy infúzióra kellett kötni őt.
  • Szerző: ripost

Infúzióra kötötték az egyik fővárosi kórházban Gesztesi Károlyt, miután annyira rosszul lett, hogy nem volt más megoldás.

A színész a Sztárban Sztár versenyzőjeként bizonyít hétről hétre a nézőknek, ám a téli vírusok sem őt, sem versenytársait nem kímélték: példátlan módon a műsorban maradt énekesek fele lebetegedettGesztesi mellett Sári Évi és Völgyesi Gabi is ágynak esett.

A hírt a Bors egyik szemfüles olvasója osztotta meg a lappal, miután az egyik budapesti kórházban először a színész, majd Sári Évi jelent meg.

"Szinte hihetetlen, de pár perc múlva leült mellém Sári Évi. Õ gondterhelt és fáradt volt. Kérdésemre csalódottan mesélte, hogy szinte az egész stáb lebetegedett, megfertőzték egymást."

Õ csak receptekért jött, de Gesztesi éppen infúziót kap.

"Arról is beszélt, hogy az egyik próbát és fellépé­sét is le kellett mondania, de reméli, hogy a műsorra lesz hangjuk. Azt is elmesélte, hogy Völgyesi Gabi is rosszul van. Miután Sári Évi megkapta a recepteket, beköszönt Gesztesihez, aztán elment. Gesztesi több mint fél óra után jött ki a kórteremből. Érdeklődtem az állapotáról, annyit mondott: köszönöm, és továbbállt" - mondta el a lapnak a szemtanú.

A lap megkereste Völgyesi Gabit és Sári Évit is. Előbbi állapota olyannyira súlyos, hogy a Sztárban Sztár próbáira sem tud bejárni. Gabi szerint a túlhajszoltság és a Sári Évitől elkapott vírus az oka az állapotának.

Sári Évi abban bízik, hogy szombatra meggyógyul, jóllehet, csúnya gégegyulladása van, és az orvos szigorú ágynyugalomra ítélte őt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?