SHOWBIZ

Édesanyja zokogva jelentette be a hírt: öngyilkos lett a tévés

A 23 éves tévés holttestét az édesanyja fedezte fel.
  • Szerző: Ripost

Holtan találták otthonában a Netflix Audrie és Daisy című filmjének főszereplőjét, Daisy Colemant. A tévés 23 éves volt. Holttestére édesanyja bukkant rá, aki a halálhírét is összetörve jelentette be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Forrás: Youtube

A Netflix filmjében szexuális erőszakos bűncselekményeket boncolgattak. Daisyt 2012 januárjában erőszakolták meg egy házibuliban, amikor 14 éves volt. Mint mondta, leitatták, és több fiú is megerőszakolta. Az ügyben senkit sem ítéltek el.

„Sosem gyógyult fel abból, amit ezek a fiúk műveltek vele, és ez nem igazságos. És most a kislányom meghalt. Ő volt a legjobb barátom és csodálatos gyermekem volt. Azt hiszem, úgy gondolta, tudok majd nélküle élni. De képtelen vagyok. Bárcsak megszüntethettem volna a fájdalmait” – mondta az anya.

A film másik szereplője, Audrie Pott a film bemutatása után 10 nappal lett öngyilkos.

Daisy családját sorozatos tragédia sújtja. Tavaly az öccse halt meg egy autóbalesetben. A nemi erőszak előtt néhány évvel pedig Daisy édesapja szenvedett végzetes autóbalesetet.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?