SHOWBIZ

„Egyáltalán nem volt elegáns” – így érzi magát a kritikák után Gabriela Spanic

Nem tudja elfelejteni a divatszakértő bántó megjegyzéseit, de Gabriela már gőzerővel készül a következő produkcióra.
  • Szerző: Ripost

Múlt szombaton debütált a TV2 új nagyszabású szuperprodukciója, a Dancing with the Stars. A műsorban pedig már az első adásban elhangzott egy elég erős megjegyzés Schiffer Miklóstól. A célzás egyértelműen Gabriela Spanicnak szólt, akinek nagyon nem eset jól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors értesülése szerint a Paula és Paulina egykori sztárja egy hét alatt sem tette túl magát teljesen a történteken, pedig táncospárja mindent megtett azért, hogy visszaadja korábbi jókedvét és önbizalmát.

Schiffer olyan kritikát fogalmazott meg, amely sokaknál kiverte a biztosítékot (Fotó: Bors)

„Őszinte leszek, még én is kellemetlenül és bántva éreztem magam Miklós kijelentése után. Rossz volt ott állni és ezt hallani. Ráadásul ez egy igazságtalan kijelentés volt, mert szerintem Gaby is ugyanolyan nagyszerű teljesítményt nyújtott, mint a többiek, és sosem kérte, hogy kivételezzenek vele” – védte meg világhírű táncpartnerét Andrei Mangra, aki úgy érzi, napról napra sokat fejlődik a színésznő. Sőt, mint kiderült, Gabriela Spanicnak nem is a személyeskedés volt az, ami igazán bántó volt, hanem az a megjegyzés, amit a 40 pluszos nők kaptak.

A tökéletes alakú színésznő mindent beleadott produkciójába (Fotó: TV2)

„Nagyon hálás vagyok a közönségnek, és annak a rengeteg szavazatnak is örülök, amiket a tévénézőktől kaptam. Azon dolgozunk Andreijel, hogy hétről hétre jobb produkcióval állhassunk elő. Éppen ezért a zsűri által elmondottakra is odafigyelünk, fontos számunkra az építő jellegű kritika. Hiszen ez is hozzásegít ahhoz, hogy fejlődhessünk. Az azonban, amit Schiffer Miklós múlt szombaton mondott, vagyis, hogy „Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni”, kicsit szomorúvá tett. Azt is furcsállottam, hogy az előttem táncoló Détár Enikő produkciója után azt fejtegette, 40 év felett a nők már nem fiatalok. Lehet, hogy ez egy Coco Chanel-idézet volt, de az ő szájából ez másképpen hangzott és egyáltalán nem volt elegáns. Én egész életemben azért küzdöttem, hogy a nőket semmiféle hátrányos megkülönböztetés ne érje, és ne hozzák őket kellemetlen, kényelmetlen helyzetbe” – mondta kedvesen Gaby.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?