SHOWBIZ

Elképesztő siker: tarolt a Dancing with the Stars

Szombat este debütált a TV2 nagyszabású táncos műsora, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol. Az első élőshow magasan a legnézettebb műsor volt a saját idősávjában a 18-59-, 18-49 évesek és a teljes lakosság körében egyaránt. A DWTS az őszi szezon eddigi legnézettebb műsora a TV2-n, a második helyen a jól ismert sikerműsor, a Sztárban Sztár szerepel.
  • Szerző: Doris

A Dancing with the Stars október 10-i első adása a 18-59 évesek körében 25,2%-os átlagos közönségarányt ért el, ezzel a TV2 a legnézettebb csatorna volt a műsor adásideje alatt. A 18-49 év közöttiek esetében 24,1% Share-t hozott a műsor, míg a teljes lakosság körében 28,4%-ot. Utóbbi célcsoportban a műsor átlagos nézőszáma 1 043 015 fő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A műsor idősávjában az előző 10 héten a TV2 8,4%-os átlagos nézői részesedést ért el. Október 10-én este a DWTS 25,2%-os hozott, tehát az új műsor megtriplázta az idősáv átlagát a 18-59 év közötti nézőkön.

A Lékai–Kiss Ramóna és Stohl András vezette táncosműsorban 11 páros folytatja jövő szombaton a küzdelmet. Akik még versenyben vannak profi táncos párjukkal a nézői szavazatokért és a zsűri pontjaiért: Détár Enikő, Emilio, Gelencsér Tímea, Horváth Tamás, Istenes László, Marsi Anikó, Noszály Sándor, Osvárt Andrea, Pásztor Anna, Gabriela Spanic és Tóth Dávid.

És ezeket olvastad már?