SHOWBIZ

Először mesélt kapcsolatáról az Éjjel-Nappal Budapest szerelmespárja

Hamarosan minden sztárpár titkai lelepleződnek, hiszen önszántukból költöznek egy bekamerázott villába.
  • Szerző: Ripost

Új, hazánkban eddig alig látott műsorral erősít az RTL Klub, amelyben celebek költöznek be egy villába, ahol próbára tehetik a szerelmüket.

A feladatot Kabát Péter, Éjjel-nappal Gábor, Szabó Zsófi, Peller Anna, Pap Gergő, Pumped Gabó, Valkó Eszter, Gergely Robi és párjaik vállalták.

"Képzeljenek el párokat, akik ismert emberek, ők vannak együtt egy villában. Ez eddig Valóvilág, mert összeköltöztek. Igen ám, de játék is van közte, minden egyes nap, ráadásul pénzért, így hát ez egy kvíz. De mégsem kvíz, mert eközben arról szól, hogy ez a két ember vajon mennyire ismeri egymást" - vázolta fel az augusztus 28-án kezdődő műsor alapkoncepcióját az RTL Klub Fókusz című műsorában Herman Péter.

Az együttélés mellett minden nap egy-egy ügyességi vagy logikai feladatot kell megoldani a pároknak. Egyszer a nőknek, máskor a férfiaknak, harmadik nap pedig párosan.

Ez a műsor nem élő, kivéve a legutolsó adást. Tehát ezt úgy kell elképzelni, hogy az ismert párok egymást ejtik ki a műsorból, egészen addig, míg két pár nem marad.

A két párból viszont a kedves nézők döntik el, hogy ki legyen a nyertes" - magyarázta Herman Péter.

Külön érdekesség, hogy az Éjjel-Nappal Budapest Gáborja és Zsófija most először vállalják fel a kapcsolatukat, pedig már négy éve egy párt alkotnak.

"Egy hónapja már forgattunk, amikor volt egy karácsonyi buli, ahol fura mód elég sokat volt a közelemben. Valahogy ott szó szót követett, és én mondtam, hogyha nem fejezi be, akkor ennek csúnya vége is lehet még, és akkor megharapta a fülemet" - mesélte a szerelmespár. Gábor azóta kétszer is megkérte kedvese kezét, de az esküvő időpontját egyelőre nem tűzték ki.

A párok közül legkevesebb ideje Pumped Gabo és barátnője, Ági vannak együtt, mindössze egy éve randiznak. Ági akkor figyelt fel rá, amikor a fiú a médiában is ismert lett. A kapcsolatuk viszont nagyon komoly, hiszen Gabo már a harmadik találkozáskor lakáskulcsot kapott a barátnőjétől.

Egy biztos, nézeteltérésekből és meglepetésekből nem lesz hiány sem a párosok tagjai, sem a hírességek között.

És ezeket olvastad már?