SHOWBIZ

Érzelmes dallal tért vissza Freddie

A sármos énekes a dalban és a videóklipjében is egy igaz történetet dolgozott fel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Vadonatúj dallal hódít Freddie! Az énekes egy érzelmes balladával jelentkezett, ami a Napló címet kapta. A produkcióban Demkó Mátyás zongoraművész zeneszerzővel, és a hihetetlenül tehetséges dalszövegíróval, Hujber Szabolccsal dolgozott össze.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nagy tisztelője vagyok Hujber Szabi munkásságának, Matyival pedig többször is zenéltünk már együtt. Egy kérdésem volt a szöveggel kapcsolatban, mégpedig, hogy személyes történet ihlette-e a szövegét. Mikor azt a választ kaptam, hogy igen, beleugrottam a szerepbe, átéltem a helyzetet, és igyekeztem a legnagyobb szenvedéllyel és fájdalommal énekelni az ő bánatát„ – fogalmazott a sármos énekes, aki szerette volna, ha a videóklipben is megőriznék a történetet.

„A klipforgatás remek volt, mindenképp tiszteletben akartam tartani, hogy egy kedves barátom igaz története az alapja a dalnak, így nem is akartam kiegészíteni, elferdíteni, magamra formálni, csak hozzátettem a saját személyiségem” – mondta Freddie, aki ezzel a szerzeménnyel szeretne vigaszt nyújtani azok számára, akik jártak már hasonló cipőben.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?