SHOWBIZ

„Lesokkolt, amit Krisztián tett” – búcsúzott a Bajnokok versenyzője

A Végső Visszaszámlálás előtt a Bajnokok kerültek nehéz helyzetbe, ugyanis két játékosuknak rajthoz kellett állni a párbajban.
  • Szerző: Ripost

A Bajnokok nehéz napokat tudhatnak maguk mögött, pénteken két versenyzőjüknek kellett rajthoz állni. Kurtán Adélnak volt a leggyengébb statisztikája, így ő automatikusan a kiesés szélére került. Ellenfelét Somhegyi Krisztián jelölte ki, akinek a választása Halász Vivire esett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lányok mindent megtettek a bennmaradásért, elképesztő küzdelmet láthattak a nézők, azonban végül Adélnak búcsúznia kellett.

Kurtán Adél búcsúzott a versenytől

Kurtán Adél búcsúzott a versenytől / Fotó: TV2

„Nagyon nehéz volt végigmenni. Összesen kilencszer futottam ezen a pályán pénteken. A harmadik-negyedik futam után már úgy voltam vele, hogy nem fogok tudni végigmenni többször. Ám valahogy mégis volt erőm hozzá. Vivi végül ügyesebben dobott, úgyhogy gratulálok neki” – kezdte Adél, aki bár szívesen maradt volna még a játékban, nem csalódott.

Megsérült a párbaj közben

A Bajnok több apró sérülést is szerzett a párbaj alatt. Adél annyira bizonyítani akart, hogy szinte minden elemnél lesérült.

„Nem tudom pontosan, de szerintem a kicsi medencében, ahol fejessel próbáltam átkúszni, ott szereztem a sérüléseket. Állal és fejjel vettem le az akadályokat. Egy kicsit fáj, de az Exatlonban hozzászoktam ehhez” – mondta Adél.

„Lesokkolt, amit Krisztián tett”

Adél bevallotta, egyáltalán nem számított arra, hogy Krisztián felajánl neki medált, azonban nagyon örült a gesztusnak.

„Amikor ott álltam a startnál, teljesen lesokkolt, amit Krisztián tett. Nem volt annyi lélekjelenlétem, hogy nemet mondjak. Nagyon hálás vagyok érte. Én nem gondoltam volna.”

Danihoz került a legközelebb

Nagyon gyorsan megtaláltuk az összhangot, jókat tudtunk beszélgetni. Nagyjából egyforma a személyiségünk, bár ő sokkal lazább. Viszont ő is hasonlóan látja az életet, mint én. A búcsúnál megbeszéltük, hogyha hazajön, akkor találkozunk majd” – mesélte a Bajnok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?