SHOWBIZ

Van visszaút? Újabb mélyponton a Bajnokok

A hétfői vereségük után kedden sem sikerült szépítenie a Bajnokoknak. 10:4-re alulmaradtak a Kihívókkal szemben.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, újabb mélypontra kerültek a Bajnokok! A pirosak múlt heti jó szériája után hétfőn és kedden is kikaptak a kékektől, ám ha szeretnék elkerülni a pénteki párbajt, akkor össze kell kapniuk magukat. A csapat edzője, Kempf Zozo szerint a Bajnokok most kicsit szétestek, de egy kis koncentrációval behúzhatják a végjátékot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Úgy gondolom, lendületben van most a kék csapat, a végjátékot viszont mindenképpen szeretnénk behúzni, hogy minél több bajnok mehessen a döntőbe. Kicsit szétesett a csapat a többnapos vereség után, de a párbaj elkerülése szerintem erős motiváció számukra. A csapat az esetek nagy részében befogadja a tanácsokat. Andris és Vivi nagyon figyelik mindig, hogy mi a véleményem egy-egy helyzetről, de a többiek is érdeklődéssel fogadják. Örülök, hogy adnak a szavamra” – kezdte lapunknak Kempf Zozo, akivel Virág András is egyetért. A versenyző kiemelte: nem adhatnak előnyt a Kihívóknak, fel kell szívniuk magukat.

„A sérülések miatt sokkal nagyobb teher nehezedett ránk az utóbbi időben, koncentráltabbnak kellett lennünk. Fel kell szívnunk magunkat annyira, hogy ne adjunk előnyt a Kihívóknak, de ez sajnos nem mindig jön össze. Zozo hozzáállásával pedig teljesen egyetértek, mivel én is maximalista vagyok. Rájöttem, hogy ha mindig magamat akarom legyőzni, túlszárnyalni, akkor jobban is teljesítek a pályán” – fogalmazott a Bajnok.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?