SHOWBIZ

Meglepő fordulat az Exatlonban, megszólalt az egyik érintett versenyző

Elképesztő izgalmakat tartogat a TV2 vetélkedője!
címkék:
  • Szerző: Doris

Bálint után másodikként Ákos jutott be az Exatlon legjobb három férfi versenyzője közé, óriási izgalmakat hozott a Hármak viadala a TV2 extrém sport-reality-jében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Exatlon Hungary: A verseny egyre fokozódik

Exatlon Hungary: A helyzet egyre fokozódik (Fotó: TV2)

„Mindenképpen szerettem volna most bejutni, nem akartam átélni egy párbajt. Alapból nem tudtam, hogy csúzlival hogyan kell lőni, így nem tudtam mire számítsak. Nagyjából mindenre rá szoktam érezni, és ez szerencsére itt sem volt másként. Ahogy telik az idő, egyre nagyobb a tét és ezzel együtt a teher is növekszik rajtunk. A csapatversenyeken nem volt rajtam ekkora nyomás, ez viszont már az egyéni szakasz, közel a játék vége, így minden futam kulcsfontosságú, ahhoz, hogy a célegyenesbe juthassunk” - kezdte Ákos, aki együtt is él a versenyzőtársaival.

Fotó: TV2

„Nem okoz hátrányt az összeköltözés, nagyon jól elvagyunk, olyan, mintha egy nagy csapat lennénk. Nagyon jól egymásra találtunk, örülök az összeköltözésnek. Szerintem Viktornak és Daninak is ugyanannyi esélye van, ők sem véletlenül vannak itt, biztos, hogy egy kiélezett harc lesz kettejük között. A magam részéről szeretném, hogy a családban büszkék legyenek rám, próbálok mindent beleadni, ami a csövön kifér, meglátjuk, hogy mire lesz majd elég” – fogalmazott a versenyző.

Fotó: TV2

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?