Létrehozva: 2021.01.26.

Exatlon Hungary: Török Lívia nem érezte fairnek a Kihívók viselkedését

Az Exatlon Hungary nézői szerint sem volt fair, hogy csapattársai összefogtak a párbajban Lívia ellen. Dorottyának ugyanis három medált is felajánlottak.

Pénteken ismét egy Kihívónak kellett távoznia az Exatlon Hungary versenyéből! A párbajon Török Lívia és Buzás Dorottya állt rajthoz, kiszámíthatatlan volt, melyik lány menekül meg a kieséstől. Végül hősies küzdelemben, Lívinek kellett búcsúznia.

Fotó: TV2

„Fel voltam készülve arra, hogy bárki ellen kell párbajoznom, nem lesz egyszerű dolgom, hiszen mindkét lány nagyon erős. Magam sem gondoltam, hogy ennyire szoros párbaj lesz. Ahogy fogytak az életek a másik oldalon, egyre inkább éreztem, hogy még jobban oda kell tennem magam, hiszen akár nyerhetek is. Még az is doppingolt, mikor a többiek felajánlották a medálokat Dórinak, de sajnos a végére már elfogyott az erőm és a lendületem” – kezdte lapunknak Lívi, aki nagy port kavart a nézők körében a kiesésével. Valóságos kommentháború alakult ki a közösségi oldalakon, ugyanis sokan úgy gondolják, hogy nem volt fair a Kihívók viselkedése vele szemben. Dórinak többször is felajánlottak medálokat, míg Lívinek egyet sem, ami a rajongók szerint egyértelmű jele volt annak, hogy összefogtak a bokszoló ellen.

„A párbaj közben nem igazán fogtam fel a medálok jelentőségét. Tisztában voltam vele, hogy őt várják vissza, biztosabb ponthozó. Az utolsó medálnál, amit Bálint ajánlott fel 1:1-nél, akkor éreztem, hogy ez most már nem fair. Úgy voltam vele, hogy ilyen eredménynél a saját erőnkből dőljön el, hogy ki a jobb... Utólag úgy érzem, ez már túl sok volt. Nekem nem fér ez bele a fairplaybe. Ha a végén mondjuk nekem ajánlottak volna egy medált, én nem tudtam volna elfogadni azt az egyet sem, nem hogy hármat” – mondta Lívi, aki az eredménytől függetlenül nem csalódott, hiszen a célja az volt, hogy az emberek megismerhessék őt, és azt a sportot, amit képvisel.

Izgalmas napok elé néznek a Bajnokok és a Kihívók, ugyanis ez a hét a három napos erőpróbával kezdődik az Exatlonban. A hétfői játékban a pirosakat a hirtelen halál futamban mindössze egy kocka, és néhány tizedmásodperc választotta el a győzelemtől, így az este végét nekik kell zárniuk egy 7 kilométeres sétával a faházhoz. A Kihívók pedig visszatérhettek a villába, amit a három új játékos nagy örömmel fogadott. „Nagyon jó érzés, hogy sikerült megnyernünk a villát. A faház után igazi felüdülés volt, hogy kulturált körülmények fogadtak minket a verseny után. Meleg vízzel fürödhettünk, puha ágyba feküdhettünk le, illetve nagyon furcsa, hogy a faházban nincs tükör, így gyakorlatilag egy hétig nem láttuk önmagunkat” - fogalmazott Viktor. A versenyzőkre a következő napokban is kemény feladat vár. Kedden a jutalomért fognak megküzdeni, ami ezúttal egy-egy személyre szóló videó üzenet a szeretteiktől. A három napos erőpróba utolsó napján pedig következik a dupla tét, ami előny és Joker játék egyben.  

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

astronet.hu

Húsvéti hosszú hétvégi horoszkóp 2024. március 29-április 1: Csodaszép ünnepek

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Tíz százalék esélyt adtak Petinek a túlélésre” - köhögött, majd mindkét lábát amputálni kellett

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Ez ám a megtiszteltetés: Bangó Margit közös dalra hívta Curtist

SHOWBIZ

Nagy bejelentést tett Ördög Nóra – aztán jött a hideg zuhany

SHOWBIZ

Exei ajándékával költözött a férjéhez a TV2 sztárja

SHOWBIZ

Elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja, kiből lesz sikeres modell